Søg i denne blog

torsdag den 12. juli 2012

Sjove agurker og lidt af hvert

Så smuttede der lige nogle dage igen - der er blevet bagt rugbrød og jeg har erfaret, at der er forskel på, hvordan det hæver med henholdsvis fuldkornrugmel og grov rugmel - ja, sådan noget vidste jeg gamle kone ikke - men det gør jeg nu - fuldkornet hævede ikke så meget, men jeg synes, det blev bedst :-)

Jeg har været hos sønnike og svigerdatteren og spise aftensmad og læst Askepot for Laura inden hun skulle sove.

Jeg har fjernet ukrudt i min have.

Og i går besøgte jeg gynækologen, han er et herligt menneske, men rart at komme hos ham, det synes jeg aldrig det bliver - jeg har en polyp, der er taget en prøve, som er sendt til mikroskopi (eller hvad det nu kaldes), og når der er svar på det, så skal den fjernes - jeg har før haft en polyp, dog ikke i livmoderen, men der har ikke været noget "grimt" i dem, så det håber og tror jeg heller ikke, der er denne gang - alt andet i underetagen ser fint ud. Jeg har læst mig til, at polypper i livmoderen kan opstå, når der ikke længere er regelmæssig menstuation - så det har nok noget med den her overgangsting at gøre.

Der er også syltet et stort glas agurkesalat - opskriften har jeg hentet Her - jeg har altså ikke smagt dem endnu, så jeg kan endnu ikke udtale mig om resultatet :-)
Vi har forskellige typer agurker i år, skoleagurker, miniagurker og alm. salatagurker - hvad den plante, der producerer disse skabning kaldes, det vides ikke, men den er købt som en alm. salatagurk :-)

Vi har fået rigtig mange agurker indtil nu og det bliver forhåbentlig ved et godt stykke tid endnu - vi har fået to røde tomater, så mon ikke snart de vil til at modnes i størrer mængder - jordbærerne er ved at være på det sidste, men vi kan heller ikke have flere i fryseren :-)

Vejret gider jeg ikke brokke over mere - det ændre det sig jo ikke af - men lidt misundelig bliver man jo, når søsteren skriver, at hun er ankommet til sommerresidensen i den sydlige ende af  Spanien kl. 24 i aftes, hvor der var 31 gr. - nå ja, jeg vil nok bare synes, det var for varmt, hvis jeg skulle være der i flere uger ;-)

Jeg er begyndt at hækle vimpler - de skal holdes i grønlige nuancer og bruges til Emil's barnedåb :-)