Søg i denne blog

torsdag den 15. marts 2012

Håndklæder

Så er der lavet en lille overraskelse til svigerdatteren

Limegrønne håndklæder
farven er ikke god på billedet

Hun er glad for limegrønt og til jul lavede jeg små karklude, som hun bruger i køkkenet til børn og et par karklude i almindelig størrelse til hende.
Så da jeg så, at Brugsen lige havde 4 nøgler tilbage, så snuppede jeg dem og har altså fået strikket to håndklæder af de 3 nøgler.

Jeg har slået 88 m op, strikket 24 pinde ret, og så har jeg strikket 12 p startet med 12 r, herefter skiftevis 8 r og 8vr og sluttet pinden med 12 r., hvorefter jeg igen strikker 12 p men med ret over vrang, men jeg starter og slutter hele tiden med 12 r - når der er 12 firkanter over hinanden slutter jeg med 24 pinde ret. Jeg strikker stropper med 18 m 6 p ret.
Jeg synes, det er blevet en pæn størrelse til et køkken-håndklæde.

Det er så dejlig nemt at sidde med, når jeg ser TV, men det betyder jo at jeg kommer til at sylte det, der kræver lidt mere  - lige nu er det stadig cirkelinekjolen, der venter, men mon ikke den bliver færdig til weekenden.

Jeg skulle hækle et lille fladt abehoved for min mor, det skal syes på en babytrøje - det skulle jo bestemt ikke være nogen sag - men hold da op, de ører, de vil bare ikke blive ens - jeg har vist meget at lære ud i hæklingens verden endnu, måske var det også en dum opskrift.
Øret var ikke startet og sluttet ens og så kan man jo ikke bare skrive hækkel højre øre som venstre, efter flere forskellige forsøg, endte jeg med at hækle det sidste øre fra vrangen, det var det bedste resultat, jeg kunne opnå, men jeg ikke er tilfreds med det.

Nu skal jeg have gang i noget nyt TV-nørkleri - måske nogle små oldemorsfirkanter af bomuldsrester - jeg har lavet en del og vil have dem syet sammen til et bærestykke til en kjole til Nana - måske jeg skal hækle dem sammen, det har jeg nemlig ikke prøvet at gøre før.

Ellers er det jo tid for lidt påskepynt :-))