Søg i denne blog

søndag den 22. januar 2012

Hva' skal jeg nu lave....

Nu tæppet er færdigt, så føler jeg mig godt nok tomhændet - men det løser sig vist ret hurtigt, for jeg har et hængeparti. Jeg skal have strikket en cirkeline-kjole til Nana og skal den være færdig til fastelavn, så må jeg hellere komme igang.
En anden ting er nye sofapuder - jeg har gået og funderet over, hvad det skulle være, de skal jo gerne matche tæppet - det løste sig igår, da jeg fik det nye Symagasin, hvor der er puder med hæklede cirkler - kan ses her  Symagasinet nr. 2
Så nu skal jeg bare have fundet noget stof, der passer i farverne og så skal der hækles cirkler af resterne fra tæppet :-)
I dag piller jeg kantebånd af svigerdatterens jule-dækkeservietter, som jeg reparerede nødtørftig før jul - de skal simpelthen syes ordentlig på. Og så har min søster lige været og fået repareret et par lommer.
Ellers har det været en stille søndag. Der er restemad fra igår, hvor vi fik en forret med stegte laksestykker, alm. rejer og marineret kæmperejer, hovedretten var okselårtunge som havde simret i hvidvin og dertil kartoffelgratin og dampede blandede grøntsager. Til dessert fik vi yoghurtfromage med ferskner fra dåse og hindbærsovs.
Resten af fisken fik jeg til frokost og nu tager vi så resterne af hovedret og dessert til aften.