Søg i denne blog

søndag den 22. januar 2012

Hva' skal jeg nu lave....

Nu tæppet er færdigt, så føler jeg mig godt nok tomhændet - men det løser sig vist ret hurtigt, for jeg har et hængeparti. Jeg skal have strikket en cirkeline-kjole til Nana og skal den være færdig til fastelavn, så må jeg hellere komme igang.
En anden ting er nye sofapuder - jeg har gået og funderet over, hvad det skulle være, de skal jo gerne matche tæppet - det løste sig igår, da jeg fik det nye Symagasin, hvor der er puder med hæklede cirkler - kan ses her  Symagasinet nr. 2
Så nu skal jeg bare have fundet noget stof, der passer i farverne og så skal der hækles cirkler af resterne fra tæppet :-)
I dag piller jeg kantebånd af svigerdatterens jule-dækkeservietter, som jeg reparerede nødtørftig før jul - de skal simpelthen syes ordentlig på. Og så har min søster lige været og fået repareret et par lommer.
Ellers har det været en stille søndag. Der er restemad fra igår, hvor vi fik en forret med stegte laksestykker, alm. rejer og marineret kæmperejer, hovedretten var okselårtunge som havde simret i hvidvin og dertil kartoffelgratin og dampede blandede grøntsager. Til dessert fik vi yoghurtfromage med ferskner fra dåse og hindbærsovs.
Resten af fisken fik jeg til frokost og nu tager vi så resterne af hovedret og dessert til aften.

5 kommentarer:

 1. hej Randi
  der er nok at tage fat på :o)
  har du lyst til flere ideer til sofapuder, så kig ind hos stine hoelgård - hun designer til Hendes Verden, og har frigivet nogle opskrifter.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet - jeg er fast læser hos stine hoelgaard og har set hendes puder, de er fine :-)

   Slet
 2. Du har da vist nok, at gå i gang med, jeg har også nogle hængeparti der skal gøres færdig ,inden jeg begynder på noget nyt. Sikke en skøn middag i har fået

  SvarSlet
 3. Ja, der er nok at tage sig til...Du spørger om jeg skal til skolejubilæum,men det skal jeg ikke...Lidt ærgeligt men jeg skal noget andet som er bestemt for lang tid siden...Det er så først nu jeg er blevet helt sikker på hvem du er! Har egentlig flere gange tænkt på det...helt fra engang hvor du syntes at jeg var kommet noget tidligt i skole, på grund af at alderen i min profil ikke var blevet opdateret...men jeg har bare aldrig fået spurgt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Kirsten, vi har gået i parallelklasse - du ligner jo dig selv, så da jeg fik øje på dit billede ved en anden blogger, så skulle jeg da lige se, hvad du fik tiden til at gå med, og du laver jo mange sjove og spændende kreative ting, så jeg har fulgt med siden :-)
   Ærgerligt, at vi ikke lige kunne sige "hej" til skolejubilæet.

   Slet