Søg i denne blog

tirsdag den 22. oktober 2013

Med lidt tålmodighed lykkes det og det nye soveværelse er nu indviet

Nu er de "store streger" ved at være tegnet, nu begynder vi så småt at gå ned i detaljerne.

Igår skulle der lige indkøbes en ny lås til en dør og et rullegardin til soveværelset - det kunne vi da hurtig få klaret - men kender I mon de der dage, hvor det bare ikke lige kører!!!

Vi startede ud i Jydsk - men hold nu op, deres mørklægningsgardiner var jo meget dyre end dem, jeg først på sommeren købte i Bilka - nå ja, vi skulle alligevel i Biltema, så besluttede at vi vil se, hvad gardinerne kostede i Bilka.

Altså videre til Biltema, hvor vi skulle kigge på den lås - men ak og ve, de havde ikke noget, der kunne bruges til vores dør.

Så besluttede gemalen at prøve Bauhaus, jeg kørte hen og læssede ham af og så skulle jeg lige omkring Stof & Stil efter noget bomuldsgarn - nå ja, i Stof & Stil var garnhylderne med bomuldsgarn nærmest ryddet, og de farver, jeg gik efter var der så ikke - og gemalen havde heller ikke så meget held i Bauhaus, men en ekspedient havde alligevel forsøgt at lave en nøgle til den lås, vi havde, men den duede ikke og han foreslog så, at vi forsøgte os hos Mister Minit.

Så videre til Storcentret, hvor vi ved Misster Minit fik nøgler, der kunne passe til låsen og i Bilka fik et mørklægningsgardin til 149 kr.. :)


Så vi kunne låse døren og rulle gardinet ned og sove i vores nye soveværelse sidste nat.