Søg i denne blog

lørdag den 3. marts 2012

Skolejubilæum - jeg glæder mig

I dag skal jeg til 50 års skolejubilæum på byens skole, skolen jeg har gået på i 10 år af mit liv, skolen mine børn har gået på i 10 år af deres liv, skolen hvor jeg har arbejdet i SFO i 6 år.
Et sted, der er fyldt med mange minder, heldigvis flest gode minder.

Jeg har egentlig ikke før tænkt så meget over, at skolen jo næsten var ny, da jeg startede i den for snart 48 år siden, men det var den altså og i løbet af mine første skoleår tror jeg, der kom mange nye lærer til  - i dag er der vist kun en enkelt tilbage, de er gået på efterløn eller pension - men de var der også, da mine børn kom i skole og jeg møder dem stadig på gaden med mellemrum.

Det er utrolig at tænke en udvikling, der har været på de 50 år på alle leder og kanter.
Da mine børn gik på skolen var der allerede bygget en stor fløj til og der er ydeligere bygget en stor fløj til siden jeg var der sidst, og det er vist ca. 15 år siden.
Det bliver spændende at se den og ikke mindst spændende at møde de gamle klassekammerater og en del af lærerne fra vores skoletid.
Jeg ved nemlig, at der kommer en del af lærerne, jeg ved, at ca. halvdelen af vores årgang kommer, for tilmeldingen til arrangementet er lavet, så man kan se, hvem der er tilmeldt.

Jeg glæder mig :-)