Søg i denne blog

søndag den 24. marts 2013

Livets gang på bakken fylder 2 år i dag

Hold da helt op - kom lige til at se i kalenderen, at jeg havde skrevet "Blog-fødselsdag"

Jo jo, det er nu 2 år siden, jeg lavede mit første indlæg - det kom til at stå sådan lidt solo, for der gik næsten 2 mdr., før det næste kom, men så er det også gået slaw i slaw - det her er indlæg nr. 281 :)

Ja, hvad var egentlig målet, da jeg begyndte  - det lød sådan her

Mit første indlæg i min blog - spændende, om jeg kan få den til at se ud, som jeg gerne vil - jeg skal jo lige finde ud af det.
Det er ikke længe siden, at jeg fandt ud af, hvor mange Bloggere, der faktisk findes og hvor meget inspiration, man kan hente på disse. Jeg er dagligt inde og læse i Blogs og vil gerne selv være en del af Blog-livet - så må tiden vise, om jeg har noget at byde ind med.
Jeg skal til at finde ud af at tage billeder og få lagt ind på min blog og det blvier helt sikkert et projekt, der vil tage tid for mig.
Jeg vil skrive om mine oplevelser i hverdagen, hvilke mad jeg laver, hvilke håndarbejder jeg har gang i og hvordan det skrider frem og jeg vil som sagt også gerne vise dem.
Jeg håber, der vil være mange, der vil lægge en kommentar til mine indlæg og jeg kan få en flok faste læsere af min blog.

Det har vist ramt meget godt med indhold, måske jeg kan blive bedre til at fortælle om mine håndarbejder undervejs i processen, lige som jeg gerne vil blive bedre til at beskrive, hvordan jeg gør, for nu har jeg jo fået lavet et par faner, hvor jeg kan lægge emnerne ind under.

Det med billeder, ja, det er ikke optimalt, men det er da blevet meget bedre.

Jeg synes, det giver mig rigtig meget at skrive i min blog - til tider er jeg lidt ambivalent med det - tænker hvorfor jeg egentlig vil fortælle til alle, som har lyst at læse, hvad jeg går og laver og også vise billeder fra mit liv!

Min konklusion er, at hvis nogen har lyst at følge med i en hjemmegående's liv, så deler jeg det gerne - det at dele det, er med til at holde mig fast i at lave noget kreativt og holde fokus på hvad jeg "fordriver" tiden med.

Jeg bliver nødsaget til stadig at lære nye tekniske ting på computeren, jeg er mere opmærksom på mange ting , efter jeg er begyndt at tage flere billeder - åh jo, jeg synes, det er en fornøjelse at have en blog og dele mine oplevelser med dem, der har lyst at følge med :)Emil's vest og en påskebuket

Lige en opfølger på snakken om Bloglovin - dejligt at få kommentarer på, det blev jeg noget klogere af :)
Indtil videre er den eneste fordel, for mig at se, at jeg har kunne sætte Bloglovin til at meddele i min mail bakke, hvilke blogge, der er opdateret.
Jeg tænker, at Bloglovin må være en fordel for dem, der ikke selv har en blog, men som følger med på en del blogge.

Vi har været tidligt oppe, for vi skulle have været med Nana til hendes første gymnastikopvisning, men hun er blevet syg - hun har kastet op siden engang i nat. Det er synd for børnene, når de går glip af noget, de har glædet sig til - i sidste uge kom vi jo til gymnastikopvisning med Laura, men Laura blev syg under indgangsmarchen, så hun måtte bare kigge på.
Det er utroligt, at det ikke snart kan få en ende med al den virus og omgangssyge!

Solen skinner og der er så flot udenfor, men der burde nu ikke være så meget sne på den her årstid.
Tænk, i aftes skulle jeg ud og køre efter gemalen - men da jeg ved aftenstid havde besvær med at komme gennem driverne oppe på vejen, ja så turde jeg ikke andet end køre ind og belemre min mor med et besøg, for at være sikker på, at jeg senere kunne hente gemalen (for det er jo ham, der kan køre sneploven, så hjem skulle han) - men da vi kom hjem sent i aftes, havde den kommunale sneplov været ude og rydde vejen, så gemalen slap for at skulle ud og starte traktoren op.

Jeg er færdig med vesten til Emil

Det har jeg været et par uger, jeg manglede bare lige at hæfte de sidste ender og det fik jeg mig så taget sammen til i går.
Jeg fandt en opskrift, hvor jeg kunne tage maskeantal og så gik jeg ellers ombord i at kombinere striber.
Det er rigtig rigtig mange år siden, at jeg har samlet masker op, og en V-udskæring kan jeg ikke huske, at jeg har prøvet at lave - men det er nu dejligt med nogle udfordring.
Det bliver for trivielt at strikke vaskeklude, håndklæder og karklude - det er den slags, der kan gøres, når der samtidig skal snakkes eller ses TV.

Jeg har hæklet en vest til Laura - det gik lynhurtigt, men der mangler lige et "rygmærke" - det voldte lidt kvaler fordi jeg havde læst forkert - men nu er det undervejs, så der kommer snart et billede.

Nu er der snart påske - jeg har ikke den store lyst til at pynte op i år, så det bliver vist bare til lidt gule blomster - den anden dag købte jeg gule gerbera i Bilka- et bundt med 20 stk for 25 kr. - jeg lavede en buket og tog med på plejehjemmet til min mormor og så en til mig selv
Gerbera har jo en tendens til at nikke med hovederne,
 når de ikke er "stivet af", de stod rigtig flotte igår,
 men i dag nikkede de, 
men så brugte jeg grenene til stivere og det fungere fint.