Søg i denne blog

lørdag den 26. maj 2012

Hundehvalpen Boss og en masse havesnak

Se lige det her fjæs - er han ikke dejlig
Han hedder Boss og er lige flyttet ind hos min søster og svoger

Når man så får sådan en velkomsthilsen, ja så er man altså solgt

Ja, jeg var på "barselsvisit" hos min søster lige efter aften, og som det vist fremgår af billedet, så var Boss og mig altså venner fra første møde, så det var hyggeligt.

Fra min søster kørte jeg videre til gemalens søster og svoger, hvor jeg var til aftenskaffe - det var jo bare helt utroligt, at sidde ude i haven til klokken nærmede sig 22 :-)
De har fået rykket hæk op ind til naboen, og jeg skal da love for, at den var en ren fornøjelse, for der lå den skønneste have - ja, jeg kunne jo ikke bare sådan tillade mig at fotografere den og offentliggøre den her på bloggen - så den må blive ved snakken om den. Den ligger ligesom ned i et hul og op af skråningerne er der lavet rhodedendronbede og oppe for enden er der plads til fine blomstebede og lidt køkkenhave, som en fint integreret del i prydhaven - jeg er imponeret og i særdeleshed fordi jeg ved, at det er konen i huset, der har lavet den selv og det må have været et knokkel arbejde at få kørt jord og flis ind med en trillebør :-)

Gemalen kom fra arbejde til søsteren kl. 21, så det blev noget sent inden vi kom hjem og fik fundet vores seng, så jeg har sovet "længe" i dag - ikke mange timer, men til kl. 8.30 :-)

Igår var mine skavanker kommet sig så meget, at jeg turde gå lidt igang i haven igen, men jeg skulle nok sørge for at begrænse mig - det vil jo være irriterende, hvis jeg igen skal gå i flere dage uden at kunne holde til det.

Lige nu er de første tulipaner ved at være ovre det, men så tager de her over - jeg kan ikke lige komme i tanke om, hvad de hedder
Jeg var ellers lidt bekymret for dem, jeg synes ikke knopperne var ret store og bladvæksten på dem har af en eller anden grund taget skade, det er gul i kanterne, men de blomstrer fint.

Og så er der disse yndigheder, som jeg fik til mors dag

Det at få lavet en have, hvor den ene blomstring afløser den anden, det synes jeg er en kunst og vil forsøge, om ikke det skulle kunne lade sig gøre, men er helt klar over, at det kommer til at tage år, når nu jeg ikke lige har råd til proffesionel hjælp, men selv går og sysler med det - men jeg synes, det er sjovt og jeg vil gerne :-)

Pinselørdag - blå himmel og solskin, det kan da ikke være bedrer og heller ikke for karnavallet i Aalborg og nevøen, som bliver 30 år i dag, og som jeg iøvrigt har lavet den første zines til med billeder fra bardomstiden til nu. Jeg glemte at tage et billede af den, inden jeg sendte den afsted - det var sjovt at lave den og satte gang i en masse minder, spændende at høre, hvad han synes om den :-)

Her skal der være hjemmelig hygge og havearbejde - God pinse til jer, der kommer forbi :-)