Søg i denne blog

søndag den 11. marts 2012

Forårsfornemmelser

Sådan en tidlig søndag morgen - solen skinner, fuglene kvidrer og dette billeder glider over min skærm
Fra Keugenhof i Holland i april 2011

Ja det giver virkelig forårsfornemmelser og jeg er klar til at hoppe ud i bilen og afsted efter en masse forårsblomster - men nu er himlen igen grå, så jeg tror lige, at jeg venter et par dage endnu.

Dagen igår tilbragte jeg med Nana og hendes gravide mor - Nana's far var på arbejde hele dagen og hendes morfar skulle til generalforsamling i hans faglige klub - så der var tøse-hygge for alle pengene

Min gravide datter skal tage det med ro,
så det gjorde Nana også lige et minut eller to :-)

I dag er gemalen gået igang med at rette op på hegnet i haven, det væltede under nogle af vinterens storme - jeg kan mærke, det kribler for snart at komme i gang derude - men jeg ved også, at jeg lige skal væbne mig med tålmodighed, fordi vi ligger højt og ud til åbne marker, så vinden og kulden bidder hårdt i forhold til en lukket villahave inde i byen. Men det varer ikke længe, før jeg skal have fat i riven og have fjernet de visne blade, for så at gå igang med hakkejernet, så jeg kan gå igang med sidste års forsømmelser.

Lige nu tror jeg, at jeg kan det hele, så jeg skal til at prioritere min tid, ellers løber den fra mig - der er så meget jeg gerne vil have gang i og jeg vil også gerne sidde her og kigge på Blog-sider - jeg har en tendens til at gro fast og tro, at alt skal gøres 100% færdig, men det har jeg jo lært ikke er nødvendigt.
Så en time her, en time der og en time eller to med noget helt tredje - det giver også noget - og sådan skal jeg gøre, for ellers får jeg skisme besked fra slidgigten i hoften - den vil nemlig bestemme, at jeg skal gå lidt, stå lidt, sidde lidt og ikke slæbe på for meget af gangen, hvis ikke jeg vil mærke gigtens smerte.

Så nu vil jeg rejse mig fra stolen og bevæge mig ud i køkkenet og lave en kop formiddagskaffe til gemalen.3 kommentarer:

 1. Selvom jeg "kun" har et par altankasser frister de så snart den første forårssol rammer, men jeg nøjes også med en god kop kaffe. God søndag :)

  SvarSlet
 2. også jeg måtte virkelig kæmpe mod mig selv for ikke at gribe rive, hakke og spade idag.
  Alle de visne blade ude i haven ser kedelige ud, men de beskytter også mod frosten. Så de fik lige lov at ligge lidt endnu.
  Men snart skal jeg til at forspire lathyrus og solsikker - og så er have-året skudt igang.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Her var bestemt ikke solskin i går, og det er det heller ikke i dag, nej vi har gråvejr og det blæser rigtig meget. Det samme i går.
  Jeg overvejer alligevel at gå i haven.
  Tak for kigget.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet