Søg i denne blog

mandag den 4. juni 2012

Hjemmegående til kvinde-komsammen, i Bilka og koteletter i fad

Nu er det slut med at holde ferie - nu holder jeg ORLOV/fri for egen regning :-)
Det er efterhånden lang tid siden beslutningen er taget, og jeg har jo holdt ferie i 10 uger inden for de sidste 12 uger, så jeg har allerede holdt fri længe, men det er først i dag, jeg har kunne afmelde mig på Jobnet.
Jeg har nu også afmeldt mig de andre jobsøgnings sites, jeg har været tilmeldt - nu står jeg bare sådan, at arbejdsgiverne kan se mit CV - så fremover får jeg ikke længere en masse mærkværdige jobannoncer ind på min mail. Ja, jeg skriver mærkværdige, for selv om man udpensler, hvilke job, man er interesseret i, så kommer der en masse andre urelevante med.

Nu er jeg hjemmegående og skal have hverdagen til at fungere som sådan :-)

Det bliver vist ikke svært at få tiden til at gå, jeg tror såmænd, at jeg kommer til at mangle tid :-)

Min weekend er gået med at jeg lørdag mødtes med nogle dejlige kvinder, jeg har gået på handelsskole med i 2007/08 - vi mødes 2 gange om året på en eller anden cafe i Aalborg og så pladrer vi løs i ca. 3 timer, som om vi havde set hinanden igår og selv om vi aldrig har mødt hinandens familier, føles det som om vi kender dem :-)

Igår kom Majbrit og Nana på "aflastning" - svigersønnen skulle på job og skulle bruge deres bil - så den højgravide mor skulle ikke gå alene hjemme med Nana hele dagen :-)

Morfar fik fornøjelsen af Nana
 Tror I ikke, de hygger sig :-)

Jeg fik fornøjelsen af at køre i Bilka sammen med Majbrit :-)
Det blev skisme en dyr fornøjelse, for jeg kom til at købe en ny computer - nu kan nogen måske huske, at jeg også fik en ny sidste år - denne gang er det fordi gemalen skal have en anden computer, han bruger stadig den, som jeg kasserede for 3 år siden :-)
Så nu får han den, jeg fik sidste år og jeg får altså en ny, der har en størrer skærm og arbejder lidt hurtigerer :-)

Svigersønnen kom til aften og de spiste her - vi fik:
Bagte kartofler med hvidløgssmør
Koteletter brunet på panden, over i et ovnfast fad, smurt med lidt sennep, 2 skiver tomat på hver, og ovenpå en skive skinke, der passer i størrelsen til koteletten og tilsidst en skive emmentaler og så ind i ovnen ved 180 gr. varmluft i ca 25 min.. - næste gang tror jeg, jeg vil prøve at lægge skinke på koteletten og tomaten under osten, for jeg synes, skinken blev lidt tør.
Majbrit lavede en skål salat og dressing til.
Jeg ved altså ikke, hvrnår jeg får lært at tage billeder af maden!

Nu vil jeg gå ud i det grå vejr og plukke de sidste hoveder af tulipanerne og få sået de bønner, som jeg altså ikke har fået i jorden endnu.

4 kommentarer:

 1. Jamen skal du så slet ikke på arbejdsmarkedet igen?? eller er det kun en overgang du melder dig ud??

  Jeg tror ikke du kommer til at kede, - der er simpelthen så meget gang i den hos dig. Jeg bliver helt forpustet nogle gange af alle de ting du når.

  Du må altså have en kamera liggende i køkkenet så jeg kan se alle de lækre retter du beskriver :-)

  Kram Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene - det er for en midlertidig periode, men efter min mening en lang periode, nemlig helt frem til 1. januar 2014.
   Jeg er så heldig, at mine dagpenge er beregnet tilbage i 2009 og selv om dagpengeperioden er blevet forkortet, så er perioden for retten til dagpenge ikke. Jeg har stadig ret til 58 uger på dagpenge og dem kan jeg bruge indtil oktober 2016 - så vi laver en helgaredering, sådan at hvis jeg skal risikere at falde ud af dagpengesystemmet, så vil jeg med den her orlovsperiode være fyldt 58 og have ret til et servicejob indtil jeg kan få efterløn.
   Håber ikke det er alt for bøvlet skrevet.
   Sjovt nok, så synes jeg ikke selv, at jeg når så meget - men du minder mig lige om snakken, jeg havde med psykologen for et års tid siden, hun gjorde mig opmærksom på, at jeg nåede meget, men jeg er ikke så god til rengøringen og mit hjem skinner ikke - jeg er vokset op med en mor og mormor som bare kan det der med rengøring og orden i hjemmet, så der er noget at leve op til, men psykologen gjorde mig opmærksom på, at jeg jo når nogle andre ting, som altså er vigtige for mig at nå - tak for påmindelsen :-)
   Jeg skal lige prøve at huske det med kameraet i køkkenet.

   Slet
 2. *smiler* ja bare gi husgemalen den gamle pc,,,
  det er sjovt at det tit er kvinderne der er it nørder og ikke omvendt......

  SvarSlet
  Svar
  1. Min viden om computerer kunne såmænd godt ønskes størrer, men jeg er bedrer kørende på det område end gemalen;-)
   Det sjove her i huset er, at han påstår, at han nærmest ikke bruger computeren, og det passer slet ikke - han tænder den straks om morgenen og kigger inden han tager på arbejde, og igen når han kommer hjem :-))

   Slet