Søg i denne blog

fredag den 22. juni 2012

Tiden iler

Jeg forsømmer godt nok nok bloggeriet lige for tiden, der er lige som ikke helt tid nok - hvordan pokker vil det mon have været, hvis jeg også skulle passe et job!

Hvor var det skønt med et par sommerdage - dem vil jeg gerne have mange flere af, men mon ikke de fleste vil det :-)
I dag kan jeg jo bare glæde mig over, at jeg ikke behøver ud i regnvejret og at vi havde en dejlig dag igår, hvor vi sad i "hønsehuset" til kl. 20.30 :-)

Nana kom med hendes "lillemor", far og mor ved aftenstid og så tændte vi grillen - min søster og niece kom også forbi og gemalen nåede hjem fra arbejde, før det hele var forbi :-)

Igår formiddag var jeg i motionscentret og vi fik savnet nogle store grene af nogle træer i haven, så der kommer mere sol og lys til rhodedendron- og staudebedet. Over middag kørte jeg min mor til Fysioterapeut.

I dag har vi været nede og få fornyet vores pas - de nye kommer i løbet af 10-14 dage, så nu bliver der ikke noget med lige at smutte ned i solen på afbud eller noget andet udenlands i uge 27, hvor gemalen har ferie - men det har nu heller ikke været meningen, men hold da op, hvor kunne det være fristende en dag som i dag.

I morgen skal Laura og Nana sove her begge to - det skal nok blive sjovt, når de skal i seng :-)  Det er ikke så tit, vi er afsted til Sankt Hans bål, for gemalen arbejder gerne, og vi kommer det nu nok heller ikke i morgen, for Nana bliver træt, og så skal hun i seng - nu må vi se, hvad vejret arter sig til.

Det kreative blive ikke til meget for tiden - Lige for øjeblikket strikker jeg bare karklude, vaskeklude og et enkelt håndklæde er det blevet til, men jeg skal have gang i en større kasket til "lillemor" - altså de forældre må se at blive enige om et navn til ham, for ellers ender han da med at hedde lillemor :-)

2 kommentarer:

  1. Ja ,,, jeg så også lige efter om vi kunne finde 8 dage i solen , vi fik jo blod på tanden i går , men nix der var ingen rejser til os , for vi skal være hjemme igen til på næste søndag , der har vi lejet et sommerhus i Jylland , håber godt nok på det ikke bliver regn i den uge",
    Skønt i fik lavet jeres " hønsehus " der kan i da nemt sidde imens en sommer regn siler ned , ,,,,rigtig god week- end ❤

    SvarSlet
  2. Også jeg kunne tænke mig flere sommerdage...men ved ikke om det bliver til noget med den sommer...men pyt vi kan ikke gøre så meget ved detandet end at nyde når de er der, altså sommerdagene...tiden går alt for hurtigt synes jeg også...og man kan jo kun gøre en ting ad gangen!glædelig midsommer til dig!

    SvarSlet