Søg i denne blog

torsdag den 12. december 2013

Hvem er det, der har fødselsdag i dag :)

Jeg ved da ikke lige, hvad det er der sker - ingen indlæg på bloggen i en uge - det er altså uorden.

Travlhed handler det om - jeg kan næsten ikke huske, hvad det er, jeg har brugt tiden på, men gået det er den, næsten med alt mulig andet end det, den skulle have gået med - men vi har da langt om længe fået pyntet til jul i stuen og hist og pist, helt færdig er vi ikke, men i dag tillader jeg mig at tage en slapper, for det er nemlig mig, der har fødselsdag :D

Jeg kan tillade mig at tage en slapper, fordi min dejlige mor heldigvis stadig kan give en hånd med, og hun kom igår og hjalp med at muge ud - ja, der trængte, og hun har jo gennem hele min barndom sørget for, at der var julerent osv. til d. 12. - sådan synes hun stadig det bør være og det ser jeg da også helst selv, men derfor går det jo ikke altid sådan :/

I dag har datteren og børnene taget fri og jeg blev fejret fra morgenstunden af.

Datteren er morgenmenneske ligesom sin far - så hun  havde bagt franskbrød og en syndig kanelsnegl

Dette er resterne fra formiddagskaffen

Det helt store komsammen venter vi med til søndag - hvor vi bliver 23 - så der skal dækkes op i gildesalen.

Nana kigger meget på mormor's nisser og der bliver flyttet lidt rundt på dem. Emil er ikke så interesseret endnu, meen jeg har da flyttet lidt rundt i år, så de mindst sårbare nisser er dem, der står i børnehøjde.

I morgen skal der vist pyntes op udenfor - det har jeg taget tilløb til mange gange i de sidste par uger, men så har jeg manglet noget og så er der kommet et eller andet i vejen, og ja så stormede det og det var godt, jeg ikke havde fået noget gjort endnu - ikke fordi vi var særlig slemt ramt af stormen her. 

Sådan har det været med så meget - jeg har tænkt mig at gøre det, men er blevet forstyrret eller kommet til noget andet - julen i år, bliver vist en af dem, hvor jeg siger "vi nåede det, vi kunne og der blev jul alligevel" - hovedsagen må være, at der er mad og gaver og et juletræ med pynt :)

Nu vil jeg gå ud og sætte flæskestegen i ovnen, så kan den stå og hygge sig der, mens jeg skræller kartofler og laver rødkål dertil :)4 kommentarer:

 1. Hjertelig til lykke med fødselsdagen :-) Det er dog en herlig mor, du har. Jeg kan da næsten regne ud, at hun ikke er helt ung, så det er fint at hun har kræfterne endnu. At der skal være julerent inden den 12. er vist også en udmærket regel :-)
  Altså - den der kanelsnegl gad jeg godt at sætte tænderne i.
  God fødselsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Johanne - min mor er ikke så gammel, hun var ung, da hun fik mig - hun er 75 år - hun har altid været meget aktiv og jeg kender ikke nogen, der kan gøre så godt rent på så kort tid, som hun kan - det er virkelig den hvide tornado, der kommer :)
   Hun har skræntet en del det sidste års tid, så slemt at hun ikke kunne holde til ret meget, så det er en glæde både for os børn og hende selv, at hun igen kan gøre lidt.

   Slet
 2. Tillykke.
  Hilsen Pia (herframinverdengaer.blogspot.dk)

  SvarSlet