Søg i denne blog

mandag den 4. november 2013

Hjertesvigtklinik

Uha vi har været tidligt oppe i dag - for anden gang skulle gemalen til kontrol på HJERTESVIGTKLINIKKEN.

HJERTESVIGTKLINIKKEN - i mine ører lyder det så voldsomt, men det er det slet ikke - det er faktisk et ret betryggende sted både for gemalen, der er ramt af sygdom og mig som pårørende.

Der bliver tjekket både det ene og det andet og der er tid til at snakke om forskellige ting, som man skal være OBS på og stille spørgsmål om både dit og dat.

Det var bare så fint det hele, det går rigtig godt - så det håber vi fortsætter. Der skal reguleres medicin og han må begynde at gå til hjertevenlig træning, når de har en plads på holdet.
Der må stadig ikke laves hårdt fysisk eller stressende arbejde, det tages der først stilling til ved næste hjertescanning.
Det er ret beroligende at have været der.

Herhjemme, der går det også fremad - vi får lidt mere på plads hver dag, det begynder så småt at ligne et hjem igen.
Så nu begynder øvelsen at gå ud på at få en hverdag til at fungere - men det skal nok komme.
2 kommentarer:

 1. Ja, det er godt nok ikke et heldigt navn. Godt at oplevelsen er anderledes. Min mand har haft cancer og bliver tjekket nu hvert år. Og der bliver jo passet bedre på ham i dag, end der gør for os andre. Så det er betryggende. Godt at det går bedre. Også for din datter og børnene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorrit -
   Det hjælper på humøret og energien, når det går fremad.
   Det er betryggende med kontrol, når der er alvorlig sygdom. Min mand har også haft cancer og blev også tjekket i 5 år efter, først en gang hver 3. md, så en gang hver halve år og så en gang om året - den sidste gang, det var meget ambivalent - lettelse over, at han var erklæret rask, men også nervøsiteten for nu at være overladt til sig selv.

   Slet