Søg i denne blog

mandag den 12. oktober 2015

Så langt så godt - nu venter der et haveprojekt

Nu er alle fliserne lagt - der mangler bare nusse-arbejdet med at lave kanter og få fyldt huller ud inde ved væggen - men der skal lige et værktøj til, så kommer det på plads.
 Heldigvis var der lige en, der kunne overbevise gemalen om, at der skal laves en pæn kant som afslutning.
Nu bliver min opgave så at overbevise ham om, at vores nøddetræer skal flyttes :)
De står sådan lige midt i det hele nu- da de blev sat der, var der jo en anden mening med haven, end jeg har nu, og min mening er vist ikke helt i overensstemmelse med gemalens.
Men et er sikkert, haven står til en gevaldig renovering efter at der er kørt med traktor og gummiged derinde - men det vidste vi jo godt, og det gjorde den faktisk også alligevel, for det som var meningen fra starten fungerede ikke rigtig derude.Kønt ser det ikke ud i nogen retninger lige nu 
men det bliver det - på et tidspunkt :)

1 kommentar:

  1. Sikken et fliseprojekt. Det skal nok blive rigtigt flot, når det sidste finpudseri er færdigt. Vi har ændret haveprojekter mange gange her. Allan er ikke havemand, så jeg har haft mange ønsker om lettere og mindre vedligeholdelse igennem årene. Heldigvis vil han gerne være med til omlægningsarbejdet, men selve havearbejdet er og har altid været mit. Jeg har også flyttet og lagt mange fliser helt alene, nu flytter jeg ikke flere (tror jeg :-) )
    Spændende om du får overtalt Gemalen til at de nøddetræer skal flyttes. Hvis det er som hos os, så skal der ikke så meget overtalelse til. Du skal bare finde de rigtige argumenter, så er han overbevist øjeblikkelig ;-)

    SvarSlet