Søg i denne blog

tirsdag den 13. oktober 2015

Da Emil og Nana mødte Lille Per, Mie og Ole i virkligheden.....

Jo jo ham den bette Emil han er godt nok blevet en stor dreng nu - sutterne er et overstået kapitel og igår var han i biografen for første gang, og mormor hun var sørme så heldig, at hun måtte komme med :)

Emils ynglings film lige for tiden er "Far til fire" - og han bruger godt nok meget tid på at se dem på dvd, men han er jo vant til at kunne sætte på pause og gå fra og til, som det passer ham - så det var rigtig spændende, om han kunne holdes fanget hele filmen igennem :)

På vej i bilen blev Emil godt og grundigt informeret på rigtig storsøster maner om, hvordan det er at være i bio - Nana har prøvet det nogle gange, men man skulle jo nærmest tro, at hun ikke lavede andet end at gå i bio :)
Jo jo Emil vidste alt om at man skulle købe popcorn og sodavand og sidde stille - det børnene ikke vidste var, at Lille Per, Mie og Ole i egen person var i biografen
Så der var et par stykker, der var lidt fornummet,
da de måtte blive fotograferet sammen med dem :) 
Når man er 5 år, bliver man lidt genert
 og når man er 3 år, ja så er man ret så nysgerrig :)

Da skuespillerne var blevet gransket nøje og børnene havde fået plakater med autografer, ja så blev der indkøbt popcorn, sodavand og lidt slik og så skulle vi ind og finde vores pladser.

Nana og Emil blev placeret på hver sin side af mor 
Emil med sin helt egen bøtte popcorn
Nana den store pige, hun delte da bare med mor :)

Filmen kunne holde Emil fanget hele vejen igennem - han var lige ude og tisse to gange, men ellers sad han stille og guffede popcorn og fulgte med i filmen :) 

Selv om jeg til tider er ved at få et hapskiplaps af at høre Lille Per herhjemme, så synes jeg, at det er meget rart at have muligheden for at komme med ind og se en børnefilm. 

Det var en dejlig oplevelse med Emil og Nana

1 kommentar:

  1. Haha...hapskiplaps... Det har jeg aldrig hørt om, men kan nok gætte hvad det betyder ;-)
    Bortset fra jeg aldrig går i biografen, så kan jeg godt forestille mig at I har haft en hyggelig dag alle 4. Der er jo altid sjovt at se børns reaktioner på nye ting, og hvordan de klarer det. Her gik det jo fint.

    SvarSlet