Agurkerne vælter frem,
vi har kun skoleagurker og mini agurker.
De hænger som "perler på snor"
både op af planterne og
oppe under taget :)
Vi spiser og vi giver væk og jeg har nu prøvet at sylte nogen, som drueagurker
Vi har ikke smagt dem endnu,
men er de gode, så kommer der flere på glas.
Vi har masser af tomater - men INGEN RØDE.
Tiden må vise,
om vi skal lave en masseproduktion
af syltede grønne tomater :/
Lige uden for drivhuset er bedet med gladiolus
Det er lidt svært at se, men der er mange blomster på vej.
Nogen siger, at man skal tage dem op om vinteren, men det har jeg ikke gjort.
De har stået der i 3 måske 4 år - jeg startede med nogle få stykker og nu fylder de hel bedet.
Sidste år lavede jeg marmelade af de grønne tomater, min mor var vild med det. Opskriften fandt jeg i den grønne syltebog af Tørsleffs
SvarSletTak Hanne - det kan da vist godt blive en ide her, hvis der ikke snart sker noget drastisk :/
Slet