Søg i denne blog

mandag den 23. september 2013

Forandringens tid er kun lige påbegyndt, men nu er årsagen officiel

Der males på lofts etagen og der roder, for vi skal finde ny plads til det, der ikke kan smides ud.
Det går nu rimelig pænt og jeg tænker, at det er godt, vi nu bare skal have det her gjort, for ellers kunne vi jo blive ved med at trække det i det uendelige.

Jeg tror faktisk, det hele kan ende med at blive rigtig godt.
Det kan da godt være, jeg vil komme til at rode noget i stuen, men sådan er det så bare og det er jo ret dejligt at have det hele lige ved hånden og for mig gør det heller ikke noget, at man kan se, vi lever her :)

Udover at jeg skal have alt mit grej i stuen, så skal vi også have indrettet et legehjørne - for grunden til alt det her er, at vores datter og 2 børnebørn skal flytte ind her - ja, man kan vel sige, der skal være familie-sammenføring :)

Vores datter er blevet skilt, hun har to små børn, langt til sit job og en stram økonomi, så vi har i fællesskab fundet ud af, at det vil være en god løsning at bo under samme tag i en længere periode.

Det betyder jo, at det her også skal være den lille families hjem - de skal have mulighed for at sætte deres præg, der skal være plads til børnene både ude og inde og oppe og nede og der skal også være plads til at vores datter kan få noget privat liv - så de får lofts-etagen til deres rådighed.

Der er mange ting, der skal tages stilling til og drøftes, inden man hopper ud i sådan en beslutning.

Jeg synes, vi har fået snakket om mange ting og besluttet en masse, som vi altså er begyndt at gøre noget ved.

Vi har heldigvis et par måneder til at få det hele på plads, før hverdagen her i huset kommer til at omfatte 3 voksne og 2 børn.
Vi vil ikke bruge december måned på flytning, den skal bruges til at hygge i.

Jeg har desværre ikke noget billede af det værelse, som er malet - min søster har nemlig lånt mit kamera, hendes oplader var gået i stykker og hun skulle altså bruge det, for hun har fået sit første barnebarn  - en rigtig stor dreng 4565 gr. og 58 cm. - det er ham, der skal have barselsgaven - den er ikke afleveret endnu, så den vises stadig ikke frem i offentlig forum :)

Nå men der skal nok komme billeder, der kan vise, hvor stor forskel det gør at male naturfarvet træværk hvidt - lige som jeg vil skrive om, hvordan vi tackler familie-sammenføringen.

2 kommentarer:

  1. kære ,,,,, jeg læser med , følger dig , og ønsker dig og din familie alt mulig glæde og lykke med familie sammenføringen
    kram

    SvarSlet
  2. Tak Jonna - jeg håber, det går godt med dig og dine og din Maggi :)

    SvarSlet