Søg i denne blog

fredag den 20. september 2013

"Det skal være skidt for at blive godt"

Kender I mon det, at man begynder med at rydde op et sted, og pludselig er man igang med at rydde op i noget helt andet, end det egentlig var meningen!!

Ja, sådan går det for mig.

Alt det rod, vi havde i "pulterkammeret" kunne altså ikke bare smides ud, en hel del skal have en ny plads - og hvor pokker skal den plads så findes!

Jo, jeg skal have plads til mit "kreative" materiale i stuen og har for så vidt også fundet en løsning, som jeg tror bliver god - men det betyder så, at der er andre ting, der også må holde flyttedag.

Igår da vi havde ryddet værelset, ja, så var jeg lige pludselig igang med alle vores private papirer - hold da nu op, det trængte til en oprydning og der blev så lige plads til at flytte nogle andre ting :)

Efter at have ledt godt og grundigt efter en nøgle, som den lille Emil temmelig sikkert havde gemt inde i den anden side af skabet, er jeg gået i gang med at rydde et par hylder i et skab i stuen.
Jeg har haft gamle lysestager, vaser og den slags deri, og det skal nu holde flyttedag til fordel for mit sy-grej.
Og hvad mon det så førte med sig - 
jo, vaser skal jeg da bruge, så de måtte ha' en ny plads og det blev i skabet i gangen, så nu blev der lige ryddet op i alverdens mærkværdige ting, som bare lige ryger derind, når det ikke har en anden plads og der blev en hel hylde til rådighed :)

"Det skal jo være skidt for at blive godt"
og sådan er det her lige nu :)

Men I kan få et af de tomater, jeg er ved at tørre i ovnen,
den slags skal der nemlig også være plads til
midt i alt rodet :)
Jeg har hentet inspiration hos Camilla Plum og Heidis Verden.

2 kommentarer:

  1. Ihhhhh... Hvor jeg kender det :-)

    SvarSlet
  2. herligt at få ryddet op, jeg elsker at rydde op, og sætte i systemer , men jo jeg kender det så gidt, når man starter et sted , ja så griber det om sig ❤ nyd week- enden

    SvarSlet