Søg i denne blog

søndag den 21. juli 2013

At være sin egen chef - det er da en herlig ting

Sidste søndag skrev jeg et indlæg om at holde fri - jeg konkluderede, at jeg vil holde fri fra "pligt-opgaverne" og holde fri på gemalens fridage - ja, det gjorde jeg - men hvad sker der så lige :)

Jo jo, der sker lige det, at den hjemmegående tager sig den frihed at

 • tage på tur til tanten med mor og søster hele onsdagen, 
 • holde hygge-dag med gemalen torsdag, hvor han havde fødselsdag og fridag
 • og lørdag gik med en dejlig tur i Zoo med Nana

Hov der røg lige 3 dage i en uge!!!
Jamen for pokker da - jeg har jo holdt sommerferie - og nu har jeg brugt fridage midt i ugen til hygge, sjov og ballade - jamen hvad sker der så - jo så sker der da det, at den hjemmegående nøjagtig som en udearbejdende må tage weekenden i brug til vasketøj og hængepartier, som trænger sig på :)

Jeg er jo min egen chef - der er ting, der skal gøres, for "butikken" kan køre rundt, men jeg bestemmer selv opgavernes omfang, tilrettelæggelsen af dem og deadlines for dem - og altså også, hvornår jeg vil holde mine fridage.

Jo jo - som Jens Otto Krag sagde 
"man har et standpunkt til man tager et  nyt"

Livet er en herlig ting - det skal leves lige her og nu.

5 kommentarer:

 1. You are invited to follow my Christian blog

  SvarSlet
 2. det er fint at være sin egen chef,stræbsomne chefer arbejder også i week- enderne,,,og de har om dig den frihed at kunne tage en fridag i hverdagen .Fint du kan smutte i zoo på en hverdag
  kram, nyd sommeren

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig Jonna, og det handler om at leve i nuet - og forvalte sin frihed på fornuftig vis :)

   Slet
 3. Jamen hvad er der dog også galt med at tage på besøg og udflugter midt i ugen. Man skal da leve livet mens man har det. Faktisk har jeg lige læst hvad folk fortryder når de ligger på dødslejet, og det var bl.a. at de ikke tog sig tid til også at nyde livet, mens de var raske og rørige, og at de fortrød de ikke havde arbejdet lidt mindre og dermed var gået glip af deres børns opvækst eller haft tid til at besøge famile og venner, så de derfor alle var forsvundet ud af deres liv. Nyd du bare fortsat dit valg om at være hjemmeløbende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia - jeg læste også artiklen om, hvad folk fortryder, når de ligger på dødslejet - og jeg forstår det så godt - jeg brugte 10 år af mit liv på at arbejde rigtig meget, så meget at jeg blev syg af det, så jeg ved godt, hvad det handler om - der er ikke spor i vejen for at tage på udflugt midt i ugen - jeg havde bare lige skrevet et indlæg om, at jeg skulle have mere styr på, hvornår jeg havde fri :)
   Jo jeg lever livet og nyder det - jeg er blevet meget bedre til det med at leve i nuet :)

   Slet