Søg i denne blog

onsdag den 20. marts 2013

Pastasalat med bagte grøntsager og kyllingebryst i karry og kokosmælk

Så får vi igen sne - nu er markerne atter hvide og der lægger små driver på gårdspladsen - vi er ikke sneet inde, men kan jeg undgå at komme ud og køre, så gør jeg det, så længe der stadig sneer, for jeg skal jo også gerne hjem igen.

Der gik både syerske og bager i den igår - jeg fik syet den ene vest ind til svigerdatteren og lagt bukser op - så nu mangler der bare lige en vest :)
Så blev der bagt rugbrød og et lysere grovbrød, som indeholder fuldkornsmel og squash.

Som jeg nævnte igår, skulle vi have resten af farsbrødet med pastasalat til - jeg synes, det blev en dejlig pastasalat
jeg nåede lige at få et billede, inden det hele var væk :)

Jeg bagte rødløg i både, små blommetomater skåret i halve og ca. 1/4 selleri, skåret i fine små stave. Løgene blev vent med lidt akaciehonning, da de var færdige og tomaterne var drysset med salt, inden de kom i ovnen. Hele herligheden bagte ca. 1 time ved 150 gr. 
Så delte jeg et halvt broccolihoved i små buketter og overhældte dem med kogt vand - og så har jeg set på Jensens Bøfhus, at de har revet broccolistok i salatbaren - så det prøvede jeg - det var ok, men jeg tror, man skal skrælle det yderste lag af.  Det hele blev vendt i pastaskruerne og der kom en olie/eddikedressing på. 

I dag har vi spist kyllingbryst i karry
kuløren er lidt bleg på billedet, men ikke i virkligheden

Her er masser af grøntsager i.
Først skar jeg kyllingbrysterne i mindre stykker, stegte dem i lidt olie, tog dem af og kom karry på panden.
Heri blev der sauteret et pænt stykke hvidkål skåret i fine strimler, 1 rødløg skåret i både, ½ rød peberfrugt i strimler og fine buketter af et halv broccolihoved. 
Så hældte jeg en lille dåse kokosmælk ved og lidt vand, og da det havde simret nogle få minutter, jævnede jeg med to tsk. maizena rørt i vand - hvis jeg havde haft  1 dl. cremefine eller lign., så havde jeg hældt det ved i stedet for at jævne. Kyllingstykkerne blev vendt i grøntsagsblandingen og vi fik ris m. ærter i dertil. 

Det er nemt og tager ikke meget tid - der er ikke meget fedtstof i, men kokosmælk indeholder jo også en del fedt. 

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar