Søg i denne blog

onsdag den 13. marts 2013

At forene det nødvendige med det fornøjelige


Laura har tabt den første tand
Det skete i SFO'en, i fredags, hvor jeg hentede hende.
så det var rigtig spændende at skulle hjem og vise.
Jeg måtte først vise billedet,
når hun selv havde vist "hullet" til alle.

Det er slet ikke til at forstå,
 at hun allerede er så gammel, at det er tid for at skifte tænder.Igår var jeg med hende "rævtanden"
 til kontrol hos øjenlægen på sygehuset
Lauras syn bliver heldigvis bedre gang for gang, så det er jo en ren fornøjelse - og en fornøjelsestur blev det også til :)

Både hendes Bedste og mig (farmor) var med, og vi hentede hendes mor på arbejdet, så hun kunne komme med hende ind til øjenlægen.
Laura vidste lige hvor vi måtte holde, på hendes mors arbejde, men chaufføren (mig) var ikke sikker på, at vi måtte køre derind, så hvis nogen hører om de par tosser, der drønnede rundt i Aalborg og lavede u-vending igår, ja så var det altså bare os :)

Vi nåede også at køre omkring farfar's arbejdsplads, hvor vi lige kunne kigge ind i gården og se de store lastbiler, som han kører rundt i.

Efter besøget hos øjenlægen var vi på shopping i Storcentret, hvor vi drak kaffe på Baresso - det var rigtig hyggeligt, for vi havde al den tid, vi vil have, og nu vi var i Storcentret, ja så rundede vi også lige Bilka.
Dagen blev afsluttet efter Lauras ønske - nemlig på Jensens bøfhus.

Hvor er det da et søvningt vejr, vi har, det frister ikke just til at komme udendørs, egentlig skulle jeg lægge kartofler i potter i dag, men jeg gider rent ud sagt ikke gå ud og gøre det i den her kuld, så det får lov at vente et par dage endnu.

Jeg vil i stedet strikke halskanten i Emils vest færdig - jeg trænger sådan til at røre ved noget garn, for det er ikke blevet til meget den sidste uges tid.

Jeg købte en hel svinkam uden spæk igår 50 kr./kg og det var dansk kød.
Den blev skåret op i passende stykker, bl.a et stykke, som vi fik til middag i dag.
Det blev drysset med flæskestegsalt fra Mariager Salt, kom i et fad, lidt vand ved og ind i ovnen ved 200 gr. i 1 time, dertil fik vi ovnbagte rodfrugter, kogte kartofler og for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid, lavede jeg en opbagt sauce. Det synes jeg gemalen havde fortjent til stegen, og jeg kunne godt selv nøjes med en lille smule til kartoflerne.
Nu er der så også lavet kød til middag i morgen, så skal der bare laves nyt tilbehør.


1 kommentar:

  1. det lyder som en rigtig god dag i har haft,dejligt at læse at Lauras øjne bliver bedre og bedre ❤

    SvarSlet