Søg i denne blog

onsdag den 30. januar 2013

Hvad mon gemmer sig?

Igår vil jeg lige lægge noget på plads i skabet, hvor jeg har duge mm..

Mon ikke de fleste kender det der med at beskrive noget som mm. uden helt at vide, hvad det dækker over.

Pladsen var ved at blive lidt trang på hylderne, så jeg måtte lige omrokkere lidt, men det endte med, at jeg hev en masse ud - alt det der, der gik under betegnelsen mm.

Det var div. dækkeservietter, bakkeservietter, lyseduge o.lign, som jeg har samlet til mig gennem mere end 30 år.
Nogen er der to af, andre 3, nogen har min farmor lavet, andre har været gave. Der er også et par stykker, der er hjembragt fra Provence - men bedst af alt, så fandt jeg også ting, jeg helt havde glemt, at jeg ejer - f.eks. sådan en fin juleløber, som jeg har haft med hjem fra Madeira og så den bakkeserviet, som ses i forgrunden. -
Hold nu op, hvor den har holdt sig godt - den har min farmor broderet for mere end 30 år siden.
Den passer i mål til en fin træbakke, som jeg også stadig har, bakken hang på væggen i bakkebånd, som min  farmor også havde broderet, de lå også i skabet, men de kan ikke mere - men at smide dem ud, det har jeg ikke kunne få mig til :)
Nu ligger det hele på spisebordet og jeg går om det, som "katten om den varme grød" - noget skal altså kasserers!!!

5 kommentarer:

 1. Ha ha, det kender jeg kun alt for godt ;-D Jeg har endda skabe som indeholder mmm - med MEGET mere. Man smider jo ikke bare ud, og lige pludselig er der fyldt op. Håber, du kan blive enig med dig selv, om hvad der skal kasseres.

  SvarSlet
 2. Sådan noget har vi vist alle liggende. Måske du skal lægge, det som skal ud, på bloggen. Der er tit interesse for gamle ting. Måske det kunne få nyt liv. God dag.

  SvarSlet
 3. Hvor kan det være svært, at beslutte sig, jeg er nok lidt heltid for m.m. kommer gerne med op i sommerhuset, så ligger der, til det til sidst bliver smidt ud.

  SvarSlet
 4. uha,,, ja gamle ting man ikke bruger og aldrig kommer til at bruge ,burde man jo smide ud, men jeg ved godt det kan være svært ❤,

  SvarSlet
 5. Dejligt at høre, jeg ikke er ene om problematikken med at sige farvel til gamle ting og sager - jeg har nu pakket nogle af mine gamle duge og dækkeservietter i en pose til Røde Kors butikken:)

  SvarSlet