Søg i denne blog

torsdag den 31. januar 2013

Glemsomhed og manglende teknisk kunnen

Nogen gange, så lykkes ting lige i en ruf - det gjorde det igår.

Sønnen havde fødselsdag, han havde ønsket sig penge, så det skulle han have, men der skulle jo også et kort med. Jeg havde tænkt mig at købe et, men glemte det, da jeg var inde i byen - så jeg måtte igang med at klippe og klistre.

Jeg er  som regel ikke selv så opfindsom, så ofte bliver det, det samme gang på gang, men igår kom der lige noget til mig, da jeg fik fat i papiret - jeg synes selv, jeg fik lavet et fint kort.
Så kom jeg lige i tanke om, at i stedet for en blomst, så skulle svigerdatteren have et glas blåbærmarmelade med et hæklet låg -jeg lavede blåbærmarmelade den anden dag og hun er vild med limegrøn, og jeg fandt lige en lille rest bomuldsgarn og et satinbånd, der passede i farven - så langt så godt- men for pokker, så skulle vi jo afsted og så glemte jeg at tage et billed :(

Nå men jeg ser, om jeg kan huske at få et billed på lørdag, for da skal vi  til fødselsdag igen, for igår var der ikke så meget fødselsdag over det, for vi var med på skolen og se Laura lave cirkus.

Det var rigtig sjovt at se sådan en flok børnehaveklassebørn optræde. Dygtige lærer de har, og de havde fået hjælp af en fra cirkusmuseet i Rold, så det var helt "proffesionelt" :)

Her har jeg så et problem med billeder fra min telefon - det troede jeg ellers, jeg havde fået til at virke - men nej, det gør det ikke - det er det her med teknik :(

Når vi så er ved det tekniske, så har jeg et problem med, at jeg ikke får alle kommentarer til mine indlæg ind på min mail, lige som at hvis jeg har bedt om opfølgning på andres indlæg, hvor jeg har kommenteret, så får jeg dem heller ikke - jeg fatter det ikke, for jeg kan ikke se, der er noget galt, og der er da også nogen, der kommer!!!3 kommentarer:

 1. Teknisk snilde, kunne jeg også bruge lidt mere af engang imellem, så på det område er der desværre ingen hjælp at hente herfra.
  Billedet af kortet venter jeg spændt på at se :-)

  SvarSlet
 2. øv , var så spændt på at se kortet,,, måske en anden gang ? ❤

  SvarSlet
 3. Jeg håber at få et billede af kortet i dag :)

  SvarSlet