Søg i denne blog

fredag den 28. december 2012

Nu er der hverdag igen og tid til tanker

Så er gemalen igen sendt på arbejde og der er tid til at få vendt tankerne i stilhed.

Jeg synes godt nok, jeg har haft travlt her op til jul, selv om jeg ikke burde have haft det - for jeg har jo masser af tid - ingen arbejde, der skal passes.

Hvad er det så lige der sker for mig - måske noget, der også sker for andre, når man har fået mere tid til rådighed - jeg tror, jeg kan nå alt muligt - alt det jeg gerne har ville gøre i de sidste mange år - lave hjemmelavede gaver, bage, lave pynt, hovedrengøring, pynte op, købe gaver, tage på weekendtur, holde fødselsdag,  hygge, have tid til børn og børnebørn, min mor og min mormor og så videre..........

At tænke sig, at jeg har gået til psykolog i et helt år og har lært en masse ting om mig selv, men husker jeg det - ja, da jeg ikke længere kunne følge med mig selv, da kom jeg i tanke om det !!

Jeg lavede lister med alt det, jeg skulle huske og vil lave, men jeg glemte lige at lave en planlægning for det - så ind imellem gjorde jeg lige nogle andre ting end dem der stod på listerne, for jeg havde jo masser af tid, men hvad sker der så - jo lige pludselig er tiden forsvundet og listerne er stadig fulde af ugjorte ting - og så kommer stressen altså og banker på!!!

Så er det bare med at få fat i sig selv og få den stress jaget på porten i en fart, så den ikke tror, den skal have fast opholdssted her hos mig - og det har jeg tilsyneladende lært og kan huske, hvordan jeg skal gøre.
Jeg fik tingene sat op i prioriteret rækkefølge, og der var så de ting, der bare skulle gøres og resten, det nåede jeg, hvis jeg kunne.

Jeg vil ikke påstå, at jeg var tilfreds med det jeg nåede, for nogle af de ting, der ikke blev nået var ret synlige, da det var rengøring og til dels oprydning - men der var gaver til alle dem, der skulle have, gaver, som jeg tror de blev glade for og jeg var tilfreds med at give, der var lavet det mad, der skulle serveres, der var julepynt og lys, så det osede af julestemning, og ikke mindst  - jeg føler, at jeg har haft nogle gode juledage uden at ligne en hængt kat :)  
Jeg har hygget mig med familien både den ene og den anden og den tredje dag :)

Om få dage går vi ind i et nyt år, så er der tid at se tilbage og tænke fremadrettet - det vil jeg også gøre, men det vigtigste for mig er, at jeg husker at det er lige NU, at jeg lever.


1 kommentar:

  1. man skal nemlig huske at leve livet , i morgen er det måske for sent ❤

    SvarSlet