Søg i denne blog

onsdag den 8. august 2012

Sommer sommer kom nu frem

Jeg var lige ved at tro, jeg havde sovet i et par måneder i morges, da jeg under min opvågning hørte vindens susen i træerne og kiggede ud af vinduet og så de tunge mørke skyer - men det vidste jeg jo godt, jeg ikke havde.
Det må være vejrguderne, der har fået stress eller er ved at være demente, ja hvad ved jeg, måske er de bare sure på os - de kan i alle tilfælde ikke finde ud af, at der skal være sommer i Danmark nu.

Vores køkkenhave står ikke nær så godt, som den plejer og tomaterne i drivhuset er meget længe om at blive røde, men vi har haft et hav af agurker i drivhuset, vi har store fine kartofler og løg
Jeg satte lige en alm. kop ved siden af, så der er samligningsgrundlag :-)

Vi har nu også nogle rigtig fine gulerødder lige nu, men det nye persille, det kan ikke rigtig få fat, så det er godt, der stadig er noget af det fra sidste år:-)

Vi har haft utrolig mange agersnegle, det siger gemalen, de hedder, det er nogle små nogen, og de kan tilsyneladende godt li' salat, for det har vi ikke selv fået nogen som helst fornøjelse af :-(

Dræbersneglene holder vi stadig lige i udkanten af haven, men de er meget tæt på og der er mange af dem, så vi strør gift, laver depoter med gift og gemalen går en tur hver aften for at holde øje med deres færden.

Det er heller ikke fordi, vi har brugt meget tid på haven i år, og det kan sandelig ses, for er der noget, der kan gro i det her vejr, så er det ukrudt og det er både i blomsterbede og køkkenhaven.

Det her, det er ikke ukrudt, det er skønhed
Pelargoniaerne på væggen, de stortrives
der er ingen snegle i,
de skal bare vandes :-)2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at sommeren startede i eftermiddags. Solen kom i hvert fald frem her :-)
    Årets persille gror fint her, men jeg må tilstå jeg købte en lille bakke, og udplantede, fordelt mellem drivhuset og friland. Den jeg såede sidste år kom nemlig aldrig op.
    Din pelargonie er flot, og vist også helt fri for ukrudt :-)

    SvarSlet
  2. Uha store gulerødder, det fortæller jeg ikke til Ipsen, han såede jo gulerødder hele tre gange , og fik syv tynde stykker ud sf den hæst, og hans løg var om små perleløg, underligt som den urtehaven har slået fejl i år , dejligt at høre andre har fået gode afgrøder ud sf alt besværet....

    SvarSlet