Søg i denne blog

tirsdag den 22. maj 2012

En dag med fingerne i jorden

Skønt vejr, lidt gang i trætoppene, men godt vindretningen var i det hjørne, den var, for det betød, at vi slap for "duften" af gylle i dag :-)

Jeg har været ude i haven i det gode vejr. Jeg har nu prøvet at grave nogle gamle gulerødder ned i staudebeddet, for jeg har hørt Claus Dalby fortælle, at det giver fine skærmblomster, men nu må vi se, om det lykkes :-)
Sidste år lod vi nogle pastinakker stå i køkkenhaven, de gav de flotteste skærme, men der var desværre ikke nogen tilbage i år.

Jeg har plantet krydderurter i potter, plantet oliventræ om, prøvet om jeg kan redde en hortensia, den er nu klippet helt tilbage og står bare med nogle små grene, der er knopper på.
Jeg har gravet stiklinger af morgenfruer og tallerkensmækkere op ude mellem kartoflerne og prøvet at sætte dem i potter - tiden må vise, om de bliver til noget, men de kunne i alle tilfælde ikke få lov at gro mellem kartoflerne :-)

Og ind imellem har jeg nydt synet af mit citrontræ - der er nu ansats til frugter
Jeg talte 12 af slagsen

og der er stadig knopper i

Så nu håber jeg, at vi kan finde ud af at passe det ordentlig  - det er nu sat ud under halvtaget.

Jeg fik også plantet en orkide om og plantet nogle nye små sukkulenter.

Kort sagt har det været en dag i planternes tegn :-)

Nå ja, vi fik såmænd bare frikadeller til middag i dag med broccoli og kartofler - farsen var rørt med revet gulerødder og der blev ikke serveret sovs - så kan man måske regne ud, hvilket projekt der er under opsejling!


5 kommentarer:

 1. Det med gulerødderne fik jeg ikke til at virke sidste år - men held og lykke med det ;0)

  SvarSlet
 2. Det er bare så hyggeligt med alle de have-projekter.
  Spændende hvad der kommer ud af det.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Der skal lidt nye haveprojekter til hvert år, synes jeg. Spændende med gulerødderne og citrontræet og selvfølgelig også alt det andet :-)

  SvarSlet
 4. Det har dog været det herligste vejr...jeg gik straks i haven da jeg fik fri 16.30 og har været ude siden blot lige afbrudt af lidt aftensmad...

  SvarSlet
 5. sikke da en god energi du har haft på sådan en skøn sommerdag.♥

  SvarSlet