Søg i denne blog

mandag den 30. april 2012

Hvad er egentlig en hverdag

Da jeg gik på arbejde, var der hverdag fra mandag til fredag - for så tog jeg hjemmefra om morgenen og var hjemme igen sidst på dagen, hvor der skulle laves mad, ordnes vasketøj og evt handles. Det var bare med at blive færdig, for næste dag var det jo ud af døren igen.

Nu er jeg udenfor arbejdsmarkedet, ja det har jeg faktisk været længe, men det var alligevel anderledes, da jeg skulle søge job og gå til møder - jeg vidste ikke, hvad der kunne komme den næste dag. Da jeg var syg, magtede jeg ikke så meget og tog dagene som de kom - så det var svært at mærke hverdagen.

Nu er jeg "hjemmegående" og jeg kan godt nok ikke finde ud af, hvornår hverdagen kommer - de burde være fra mandag til fredag, men det føles ikke sådan!
Jeg keder mig bestemt ikke - jeg døjer faktisk med at finde tid til alt det, jeg gerne vil :-)
Der er ingen dage, der føles ens - de er der nu nok, men der er ikke mange af dem.

Det er jo sådan, at når der lige dukker et eller andet op, ja så kan jeg da godt lige gøre det, for jeg har jo en ny dag i morgen og når nok det, jeg skal. Det bliver ikke bedre af, at gemalen har atypiske arbejdstider og nogen gange arbejder lørdag og har fridage midt i ugen.

MEN sådan kan det ikke blive ved.

Jeg har faktisk mange projekter, jeg gerne vil have klaret, men jeg vil jo også gerne alt det andet - så hvordan er det nu lige jeg skal prioritere tingene - ja det må jeg se at finde ud af.

Nu vil jeg i alle tilfælde gå ud og så mine ærteblomste-frø, som står i vand og er lige ved at åbne sig :-)

Så vil jeg nyde synet af disse "vibeæg", som er dukket op i en krukke fra sidste år - jeg købte dem i Holland og havde faktisk helt glemt dem - jeg mente, at jeg havde nogle "rigtige" vibeæg, men de er altså ikke kommet op
men de her er altså også rigtig søde

Så vil jeg køre i garnbutikken efter noget garn - så jeg kan få hæklet barnevognstæppet færdig, jeg mangler ikke meget, så det er lidt ærgerligt, at garnet ikke lige rakte.

Den varme mad er overstået i dag - det blev biksemad - jeg havde wokstrimler i fryseren, som jeg huskede at hive op i aftes, en rest kogte kartofler i køleskabet, lidt løg og så et par spejlæg - ketchup og solbærsyltetøj, ja så var gemalen tilfreds :-)

3 kommentarer:

 1. hej Randi
  ja, for meget og for lidt ..
  Det er ikke sjovt at have al for megen tid til sig selv.
  Nu bliver det spændende med dine ærteblomster. De er simpelthen bare så fine til buketter.
  Jeg fik sat mine udendørs igår - nu er det spændende om de klarer sig.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. jamen ,, kære , nu kan du selv bestemme om hverdagene er fra lørdag -til onsdag eller torsdag til mandag så kan du holde "fri" tirsdag og onsdag ,,,nej det blev noget rod det her, det er bedre at holde fri lørdag og søndag sammen med de fleste....

  SvarSlet
 3. Her i huset er Allan på efterløn, og når min arbejdsuge slutter fredag aften, siger han: "Dejligt, nu har VI weekend :-) Han keder sig nu heller ikke.

  SvarSlet