Søg i denne blog

søndag den 22. april 2012

Haven

Det er utrolig, hvad lidt solskin kan gøre :-)
Igår eftermiddag, ja det blev faktsik ret sent på eftermiddagen, gik vi i haven - der var bare det dejligste vejr derude.
Gemalen fik sat en kant med kampsten rundt om rhodedendronbedet - den kant har været undervejs i mange år, men vi har manglet stenene, for alle dem, gemalen i sin tid samlede i marken er blevet givet væk og gravet ned som undergrund for et stykke vej - men langt om længe var de der, og det pynter helt fantastisk :-)
Når man laver have, som vi gør - med at sætte lidt nye planter efterhånden som der bliver tid og råd og ideerne opstår, ja så er det et evighedsprojekt.
Der sker jo også det undervejs, at vi finder ud af, at det ikke lige skal være sådan og så må noget hives op og flyttes igen og igen :-)
Lige nu nyder jeg at se de stauder jeg satte sidste år igen skyder op - og det gør de fleste, lige nu mangler jeg to, en salvie og så en purpur-solhat - og ingen af dem viser tegn på at være på vej :-(
Her til morgen regner det, men i følge vejrudsigten skal der snart blive tørvejr her i området, så vi kan håbe, at det bliver som igår, at vi kan gå ude og nyde at være der sent i eftermiddag.
God søndag til dem, der kigger her forbi :-)

2 kommentarer:

 1. Det er også sådan haven bliver opbygget her
  - der sker lidt nyt hvert år.
  Og det er rigtig hyggeligt at gå og pusle med.
  god havedag til jer.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Dejligt i kom i haven, dagen startede ellers med regn,vi nåede kun sen eftermiddags kaffe i haven i går ,men dejligt lunt var det,,,

  SvarSlet