Søg i denne blog

onsdag den 4. april 2012

God påske....

....til jer der kigger ind på min blog.

Jeg synes tiden løber fra mig i disse dage - men man skal jo være glad for, at man ikke keder sig :-)
Mandag havde jeg besøg af en veninde - vi ses ikke så tit, så det er rigtig hyggeligt, når det sker - så bliver der snakket og hældt kaffe ned, og jeg havde bagt en citronmåne - til gengæld fik jeg både påskeliljer og søde æg.

Igår skulle der handles ind til påsken og der var lige tid til et lille besøg hos min mormor, som desværre keder sig og lige har været syg - men hun var heldigvis i bedring.

Jeg fik købt planter
De skulle have været plantet i dag, men det bliver altså ikke før i morgen, for nu er dagen smuttet.

Jeg fik også købt garn
Det er til et barnevognstæppe til det kommende barnebarn. Min datter vil gerne have noget med brun og petroliumsfarvet - jeg synes ikke farverne er helt gode på billedet, men det er altså en mørke brun, en petrolium, en vissengrøn, en lys turkis og råhvid - det skal hækles i zigzag striber.

I dag har jeg fået gjort noget rent - min søde mor kom lige og vil give en hånd med, så vores stue fik en ordentlig omgang  - dejligt :-)
Jeg nåede omkring fysioterapeuten, fik nye ben-øvelser, og jeg fik købt de ting, der var udsolgt igår.

Jeg er lige ved at være færdig med den 3. hæklede kylling og skal gerne nå en mere inden lørdag.

Nej - jeg keder mig ikke, hverdagen kan være travl, selv om jeg ikke har noget arbejde :-)


4 kommentarer:

 1. hold da op du har haft travlt kære,,,
  rigtig god påske til dig..

  SvarSlet
 2. Der er nok at se til. Så længe jeg har min fulde førlighed, vil jeg heller aldrig komme til at kede mig, selvom jeg var uden job.
  God påske også til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fantastisk at du stadig har en mormor. Jeg kan se vi er jævnaldrende, og min døde tilbage i 85. Og da var hun over 80. Er man så gammel, er der mange ting man ikke længere kan, og så kan man måske godt kede sig - for jeg kan fornemme, at I er en meget aktiv familie :o)
  Det barnevognstæppe bliver rigtig flot.
  også god påske til dig.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Lige en forklaring på, at jeg har en mormor - hun er ikke den biologiske mormor, min mor's mor døde i barselsseng, da min mor var 6 år. Så min "mormor" kom som husholderske og blev altså mor for min mor og hendes søster.
  Min morfar og mormor fik sammen min moster, som er et år yngre end mig.
  Vi har ikke kunne ønske os bedrer mor/mormor. Min mormor har været meget aktiv, hun tog ud og gjorde rent, til hun var et par og firs år, men sidste år faldt hun desværre og brækkede hoften og er ikke længere mobil og bor nu på plejehjem.
  Hun har aldrig brugt særlig meget tid på at "sidde", så det er rigtig hårdt for hende, at hun ikke kan noget nu, og hun begynder at have tegn på demens.
  Det er svært for os pårørende at se hende sådan, specielt for min mor, som er den, der er tager sig af alting for hende.

  SvarSlet