Søg i denne blog

fredag den 24. februar 2012

Så smuttede den uge lige

Ja, så er der igen fredag og en weekend står for døren.
Mon ikke der er mange andre end mig der kender det der med, at der er så mange ting, man gerne vil gøre og så ender det med, at der slet ikke er noget af det, der bliver gjort!!
Sådan en uge synes jeg, at jeg har haft.

Jeg ville have bagt rugbrød, kogt jordbærmarmelade og oksekødssuppe -
Nå men der var altså rugbrød i fryseren, så det kan vente til næste uge
Der er stadig en sjat jordbærmarmelade, så det haster ikke.
Og suppebenene de løber ingen steder (men måske svigerdatteren gerne vil have, jeg snart henter dem, jeg har i hendes fryser).

Der er så meget, jeg gerne vil sy, strikke og hækle - men der er jo lige en cirkelinekjole, der skal være helt færdig først, men jeg lavede lige en overspringshandling - hvad det var, får I at vide en anden gang, for det skal gives væk. Da jeg så var færdig med den overspringshandling, var der sørme lige noget andet garn, der tittede frem i kassen - så der blev startet et nyt nemt strikketøj - undskyldningen for det er, at så har jeg noget, jeg kan lave mens jeg ser TV.

Jeg skal altså også bare have gang i de sofapuder, jeg købte ind til i sidste uge og jeg har noget brunt fløjl, jeg gerne vil lave bukser af til børnebørnene, men allerførst skal svigersønnens cowboybukser lappes.

Jeg tager stadig tilløb til at få indrettet mit syværelse, men det er godt nok noget et projekt, når jeg nu gerne vil have rummet malet først, men nu er jeg i det mindste begyndt at tænke på, hvad jeg skal gøre med tingene derinde og har fået kasser til at pakke mine bøger ned i.

Men hvad var det så, at min tid gik med ?

Der er jo alle hverdags-tingene, som fylder og så skulle jeg jo tilmeldes Jobcentret igen, have styr på mit CV, oprettet en jobagent og kigget nogle jobannoncer. Min svigerdatter skulle hentes en eftermiddag og jeg havde et par ærinder samtidig, jeg fik lavet nogle æbler til æblemarmelade - jeg har fået skiftet sengetøj, omrokkeret på noget julepynt, så det hele forhåbentlig snart kan være i en kommode og ja, så har jeg da strikket og læser Elsebeth Egholms "3 hundes nat" hvad mere - jamen jeg kan ikke lige huske det og det er jo derfor:

 jeg skal skrive det ned, for ellers får jeg dårlig samvittighed

Det er utroligt, hvor hurtig jeg kan glemme alle de gode intentioner, når hverdagen kører der ud af - det er vist lige nu, jeg skal have gang i nogle af de værktøjer, jeg fik i mit forløb hos psykologen, for eller løber tiden fra mig - for når man ikke skal på arbejde, så har man jo så god tid og når nok det hele!!


6 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Hold da helt op,,,, jeg blev da held svedt ved tanken om alt det du skulle ha´ nået på en uge der snart er billigt til salg,,, Jeg vil nu skynde mig at fatte min støvsuger, gulvskrubbe,støveklud og se at få skik på huset inden dagen er ommme. For der ligger 10 store lærreder der skal laves færdige med billed-kollager af mine medudstilleres kunst på, alt skal være færdigt inden på torsdag aften. Ligeledes skal en masse reklame materiale gøres klar, to malerier skal lige ha de sidste pensels-trøj, malerier og keramik skal pakkes godt nedså det er klar .........så jeg må n ok hellere smutte nu, og ønske dig en rigtig god week-end...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha - da fru Ipsen - det var et ordentlig program du havde for fredagen, håber du nåede det hele :-)

   Slet
 3. hej Randi. Sådan synes jeg også ugen er gået for mig .. med noget og ingenting. Men heldigvis har du også set hvad du rent faktisk har nået, og ikke kun hvad du ikke nåede ;oDD
  hilsen Mona

  ps. det lyder da rigtig spændende med den udstilling ..

  SvarSlet
 4. Jo, det kender jeg godt :-)
  De ting der ikke er livsnødvendige, kan blive udskudt utallige gange. Mange gange er der jo ting der er meget sjovere at kaste sig over.

  SvarSlet
 5. Jeg kom bare lige forbi.
  Det kender jeg også, men pyt. Vi når det jo nok.
  Jeg plejer gerne at sige, der kommer en dag i morgen igen.
  Det vigtigste er vel at dagene går hurtigt. Det var da værre hvis dagene sneglede sig afsted.
  Nyd tilværelsen. Det gør jeg.
  Kan du ha` en god fredag aften.
  Tak for kigget.

  SvarSlet