Søg i denne blog

søndag den 15. januar 2012

Weekend med dronningen? - neeej .....

Vores weekend er tilbragt med Nana :-)
For 2. gang i Nana's 20 mdr. lange liv, har hun sovet her hos morfar og mormor.
Både forældrer og bedsteforældre var spændte på, hvordan det vil gå, for Nana skal puttes ved, når hun skal i seng og det skal helst være far eller mor, der putter. Det gik over al forventning, hun puttede sig pænt og sov til 7.30 i morges.
I formiddag var hun ude og "lege" med morfar
Piger skal da også lære at køre traktor

I eftermiddags bagte jeg årets første fastelavnsboller - det er en farlig ting at få gang i, for det bliver nu nok ikke de sidste :-)
Jeg kombinerede to forskellige opskrifter fra Amo, en fra "Den store bagebog nr. 3" og en rigtig gammel opskrift, som jeg har fået for mange år siden. Jeg bestemmer også selv lidt, så fyldet her bliver revet marcipan og i stedet for creme bruges der budding, for det løber ikke så let ud af bollerne.
Så alt i alt, har der ikke været meget tid til at se Dronningen i TV.4 kommentarer:

 1. hej Randi
  tak for kommentaren på min blog idag. Ja, jeg var bange for jeg var blevet hacket - sådan som alting pludselig forsvandt.
  Også i min have titter påskeroserne frem - de er dog ikke så langt fremme her i Nordjylland.
  Jeg har meldt mig til din blog, og glæder mig til at følge med i hvad der sker på Bakken.
  mvh Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Monaa velkommen til min blog, det glæder mig, du vil følge med - jeg tror ikke, vi bor så langt fra hinanden og normalt er planterne bagud herude på landet - så måske det er en anden type påskerose, du har - jeg så i en Søren Ryge udsendelse, at der findes rigtig rigtig mange forskellige af dem :-)

   Slet
 2. God ide med budding i stedet for creme...den ide hapser jeg lige til mig. Det er så sk***irriterende når cremen flyder ud på pladen... Selvfølgelig skal piger også lære at køre på traktor...Hun ser ud til at være en rigtg sød lille pige der hygger sig gevaldigt med at køre traktor!

  SvarSlet
 3. Kirsten - hun er en rigtig sød lille pige, med et gevaldigt gåpåmod og hun snakker som et vandfald :-)

  SvarSlet