Søg i denne blog

fredag den 13. januar 2012

Vinterblomster i solskin

Det her er bare en god dag - for første gang i umindelige tider har jeg sidste nat sovet 5½ time i et stræk, solen skinner og snotnæsen er på retur.

Læste hos Claus Dalby at han mente, at påskeklokken var godt på vej, så jeg måtte da lige runde min, som jeg iøvrigt hidil har kaldt en julerose :-)
Det har han da helt ret i.
 Der er mange flere knopper i min, end der ses her på billedet og den har endda  ikke de bedste vækstbetingelser. Det er en plante, som blev gravet op af svigermors have, da hun for nogle år siden kom på plejehjem og den skulle altså bare i jorden her hjemme hos os - det kom den!
På et stormomsust hjørne står den, det eneste sted, jeg havde en plet sort jord på det tidstpunkt, og jeg har endnu ikke fundet ud af, hvor den skal flyttes hen, så den står der altså stadig.
Min mand synes, den er rædsom, jeg elsker den.

Da jeg nu var i haven med kameraet, så måtte jeg også lige tage et billede af vores første lille bitte vintergæk
Det er ikke nemt at se den, men prøv at klikke på billedet, så bliver det større og den kan bedrer ses.

Jeg så også de første spidser af påskeliljerne og ja mælkebøtterne, de er da også ved at spire frem inde under påskeklokkens løv.
5 kommentarer:

 1. Ja man går jo og håber på forår, jeg synes også det er lidt lysere om eftermiddagen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, vi har også snakket om, at der er lyst lidt længere, faktisk så længe, at gemalen mener, han skal til at stille på tænd/sluk uret til udendørslamperne.

   Slet
 2. Gode billeder.
  Endnu er vore vintergækker slet ikke så langt fremme, men nogle af stauderne er godt på vej og ligeledes andre forårsløg.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for kigget - jeg var lige inde og kigge på din blog, rigtig mange dejlige billeder.
   Du bor vist på landet, som jeg selv gør,og jeg kan se, at så og sige alt i vores have er senere ved det, end det er inde i bybebyggelse.

   Slet
 3. SUk, siger jeg bare... der er længe til de første skud her i Nuuk - sådan ca. 4-5 mdr.

  SvarSlet