Søg i denne blog

onsdag den 28. marts 2018

Det kører bare derudaf med middag i Ikea

Dagen i dag - dagen før påske, skal efter sigende være den største indkøbsdag i hele året!!
Er det tilfældet vil jeg bare sige, at det var godt, vi fik handlet i går, for da var der sandelig også mange ude at handle 😏

Ja vi havde nogle ting, der skulle styr på i går - først Jydsk, hvor jeg fik en ny dyne og hovedpude - så videre til Ikea, hvor vi skulle købe "lampetter" - sådan hed det vist i gamle dage, nu hedder det vist nok væglamper 😊
Det endte i både lamper, sengetøj og tæpper og lidt andet - bla noget, som jeg aldrig havde troet, jeg vil købe 😐
Kunstige blomster
det er ikke lige mig,
men hellere dem i et værelse,
hvor vi ikke kommer hver dag,
end friske blomster, der visner,
fordi jeg glemmer at vande 

Så i dag skal vi på loftet og gøre gæsteværelser klar 😊

Vi spiste vores frokost i Ikea - gourmetmad er det ikke, og det er bestemt heller ikke det, vi betaler for - det er udmærket mad til en overkommelig pris.
Gemalen spiste kødboller med mos og jeg spiste
Laks med boghvedekerner og grøntsager
og dildsauce
Det er rart at kan vælge mad, som jeg ikke sidder og ærgrer mig over unødige kalorier i - at saucen serveres i en skål, det synes jeg er rigtig godt, så bestemmer man selv, hvor meget, der kommer på.

Forleden skrev jeg, at min badevægt vist levede sit eget liv - den har nu fundet sit leje igen, og laver ikke de store udslag - og jeg kan konstatere, at jeg den sidste uge har tabt 1,5 kg - HERLIGT 😍
Det har gået lidt langsomt de sidste par uger, så det var også tiltrængt med et pænt hop.

GOD PÅSKE
🐣🐥😊2 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, at det er "så nemt" at spise ude i byen!!! Det er også rart, at din badevægt igen arter sig!!!
  Jeg var til fætter-/kusinefest Skærtorsdag, på et badehotel i Thy. Der var det uhyre nemt ikke at foræde sig i "lækkerier", dem var der nemlig ingen af... Hjemmefra havde jeg aftalt med mig selv, hvad jeg ville spise fra et ta' selv bord, men det var der så ikke noget af... jo, der var noget halvvissent salat... ingen æg, ingen grønt... Jeg spiste ½ rugbrød med billige små sild og ½ rugbrød med dampet peberørred som vist var det eneste der var OK... NÅ jeg behøver ikke remse elendighederne op!!!
  Jeg har siden jeg fortalte, at jeg ville følge dit eksempel, tabt 10,2 kilo... Efter en nat uden søvn, har jeg så "taget 500g på" Jeg tænkte SÅ meget på dig, og det du for længe siden fortalte om vægttab og søvn... her tror jeg jeg havde beviset, for jeg har holdt mig til planen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke med det flotte vægttab Lone, jeg bliver jo lige straks overhalet :)
   Hvor ærgerligt med den kedelige mad til familiefesten - jeg har det sådan, at når jeg skal ud i noget smovs, så skal det godt nok også være noget godt, men skidt du fik da vist ikke for mange kalorier der :)

   Slet