Søg i denne blog

torsdag den 8. september 2016

På barselsvisit med hjemmelavet gave

Langt om længe fik vi det hele til at gå op i en højere enhed og kom på besøg hos min nevø, som har fået sit første barn - hun er da så skøn, tænk at vi først nu fik det til at passe ind med et besøg, hun er snart 3 mdr gammel - så hun kan både holde hovedet og smile og småpludre :)

Jeg har været igang med tingene til Liva i lang tid, men selvfølgelig først gjort de sidste ting ved det, i dag, men sådan er jeg jo altså, det skal vente til sidste øjeblik :/

Jeg har hæklet et nussefår efter denne opskrift - jeg brugte økologisk bomuld Alba.

En barnevognskæde med ugler - et ønske fra Liva's mor - opskriften er flere år gammel og fra Hjertegarn - jeg har lavet lidt om på næsen, sat sikkerhedsøjne i og lavet kroppen et par omgange mindre.

Og så måtte der lige prøves med et par savlesmækker :)
Denne opskrift er fra Glaphuset rigtig nem at gå til - øjne og mund har jeg set et eller andet sted, og selv kreeret hertil


Den her pynte-savlesmække er en købe-opskrift

Den indpakkede gave, som blev taget godt imod :)

2 kommentarer:

 1. Jeg kan godt følge din lettelse over sygehusets opringning.
  Nu er jeg spændt på om den opskrift på syltede agurker, er den lette råsyltning, som vi synes så godt om. Mine agurker synger på sidste vers, men det gør tomater og peberfrugter absolut ikke.
  Man kan godt mærke der er mere aften til nørklerier, nu når det bliver tidligt mærkt, mine strikkepinde er også kommet gidt i gang igen. Det er en rigtig fin hagesmæk du har lavet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia de syltede yndlings agurker blev en udgave i håndskårne skiver og syltet i en asie-lage, den koges og hældes over agurkeskiverne, når den er afkølet.
   Dine er også ret gode, for de forbliver også sprøde, men familien synes, de er for salte (de har en sød tand, alle mand).
   Tak, jeg synes også, det er en rigtig fin hagesmæk, det gjorde barnets mor også, så jeg skal lave en hvid af slagsen til dåbskjolen :) - den er meget hurtig lavet, når man lige har fundet rytmen.

   Slet