Søg i denne blog

tirsdag den 7. juli 2015

Et hæklet sjal og en hæklet taske

Jeg startede med den her stak garn - rester af bomuld 8/4

og en opskrift fra et tillæg til Hendes Verden nr 11/2015.
og endte i den her taske 
 Lige nu overvejer jeg, om jeg skal forsøge med et foer i tasken, mest fordi jeg godt kunne tænke mig et par indvendige lommer - den er ret stor/dyb, hedder egentlig også en shopper, men nu må vi se, om jeg kan finde ud af det og om det overhovedet vil fungere, jeg tænker, at hvis jeg laver en lomme højt oppe i tasken, så kan den nemt komme til trække, når der kommer lidt vægt deri.

Så er der lige mit sjal, som jeg helt har glemt at vise frem - det er jo heller ikke så spændende, når det er nr. 2 af en slags og slet ikke, når jeg ikke er helt tilfreds med resultatet.
Det er hæklet efter en opskrift i et tillæg til Hjemmet nr. 22/2014.
Mønstret hedder spindelsvæv og er ret nemt, når man lige har lavet den første mønster-rapport.
Jeg har brugt tynd Alpaca fra Garngaragen 6 nøgler.
Jeg er ikke helt tilfreds med mit farvevalg i de brede striber - jeg tror farverne havde gjort sig bedre i smalle striber - men sjalet er dejligt let og varm.

3 kommentarer:

 1. Hvor er tasken bare blevet fin! Dejligt du viser den færdig :) Tak for det.
  Jeg må vist have opstøvet det blad. Taksen er både pæn og et godt projekt at sidde med og til at få brugt rester (ren win win).
  Tørklædet kan jeg også godt lide. Dog kan jeg måske godt følge dig lidt mht farverne. Jeg forstår ikke helt det med smalle striber - bliver mønsteret så ikke delt midt over af to farver?
  Mvh Louise.

  SvarSlet
  Svar
  1. Detmed smalle striber - der mener jeg, at farverne vil have gjort sig bedre sammen, hvis jeg havde hæklet i smalle striber, som f.eks på tasken, men det mønster, jeg har brugt til sjalet, der deler man ikke farven midt i en "mønsterrapport" :)
   Tasken er et rigtig dejlig nemt projekt - det er fm og når man synes, tager man en række med stm og det er bare et stort stykke - så man kan gøre både det ene og andet alt mens man hækler :)

   Slet