Søg i denne blog

fredag den 10. april 2015

Hvad er det for en verden, vi lever i !!!

Jeg synes simpelthen ikke de politiske udmeldinger, der kommer for tiden hænger sammen og jeg bliver fuldstændig frustreret over det.

PENSIONSALDEREN SKAL SÆTTES OP

DANSKERNE SKAL GÅ NED I LØN

FØRTIDSPENSIONISTER SKAL SKÆRES 4000 KR. I DERES YDELSE

LOKALPOLITIKERE SKAL HAVE STORE LØNSTIGNINGER

Tænker til tider om det bare er noget, journalisterne trækker ud af en eller sammenhæng, eller om der mon er en sammenhæng i de politiske meldinger.

I min terminologi :

Kan man ikke give politikkere  lønforhøjelse, mens man skærer i ydelser til andre, for at få statens penge til at række.

Man kan ikke sige, at alle flygtninge, der kommer til dette land skal i arbejde inden for ganske kort tid efter deres ankomst, når der ikke kan skaffes job til de, der går ledige.

Er tilfældet, at man kan "lave" attraktive jobs til flygtninge, så bør man også kan gøre det til de mange syge, der bliver slæbt gennem den ene arbejdsprøvning efter den anden, fordi de ikke er i stand til at udføre et almindeligt job.
"Systemet" mener, det er for deres eget bedste, at de forbliver på arbejdsmarkedet og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at største delen af dem, der er i stand til det, gerne vil det og så er det fint, de får muligheden. men der bør være bedre muligheder for dem, der ikke kan.  Mange af dem vil få det meget bedre, hvis de fik en førtidspension og ikke hele tiden oven i deres problemer med sygdom skulle føle sig utilstrækkelig i "systemet".

Jeg kender personligt en, som arbejder i et flexjob 1 time om ugen - ja det er rigtig, det er 1 time  - og det er svært for vedkommende, som på ingen måder igen har lyst til at skal sloges med "vores system", for at få tilkendt en førtidspension, selv om det vil være det mest rigtige - jobbet giver på ingen måde sociale relationer, og vedkommende vil aldrig blive rask, uanset hvor lav en ydelse, man går ned i.

Det er da fuldstændig uanstændigt, at kassetænkning mellem stat og kommune gør, at man kræver, at syge mennesker skal arbejde - og nu tror nogen så også, at man kan få dem, som er så hårdt ramt af sygdom, at de er tilkendt førtidspension i arbejde ved at give dem en ydelse, som det vil være meget svært at leve af her i landet - og skulle der være en enkelt, det kunne lade sig gøre at få i job, så skal alle dem, der ikke kan straffes for det og samtidig skal de høre på, at der er penge til af forhøje politikerne lønninger!!!

Ja det var bare lige mine frustrationer, 
jeg fik luft for i dag

2 kommentarer:

  1. Tja der skrev du lige det de fleste af os tænker...godt at få afløb for frustrationer men det skal nok blive virkelighed alligevel og desværre ser det mere og mere ud til at vi får et opdelt samfund...A holdet og B holdet - Øv kan jeg kun sige...

    SvarSlet