Søg i denne blog

fredag den 1. august 2014

Squashdeller med en salat af spidskål, ærter og hindbær

I dag har jeg hentet et spidskål i køkkenhaven


Det er første gang, vi dyrker spidskål og de er bare blevet fine - så nu skal de bruges, før de bliver for grove.

Det blev brugt til en ret simpel salat - jeg snittede det fint, overhældte det med kogende vand (det skal hældes fra igen med det samme, ellers bliver kålen for slatten), tilsatte en kop optøet ærter, vendte det med en dressing lavet af akaciehonning, salt, vand og citronolie og så lige en stor kop hindbær

Det blev serveret til en gang squashdeller :

500 gr hakket svinekød 6-10%
1 løg
1 håndfuld bredbladet persille
100 gr. fint revet gulerødder
100 gr. fint revet skrællet squash
35 gr. = ½ dl  hvedemel
50 gr = 1½ dl  havregryn
1 æg
1 dl vand
salt og peber

Løg og persille blendes og alle ingredienser røres sammen.
Der formes 15 "deller", som sættes på bagepapir på en bageplade og steger i ovnen ca. 30 min. ved 225 gr. - giv evt. lige 250 gr. i 5 min. for de kan få lidt mere farve og skorpe.

Sådan en "delle" vejer 60-70 gr og giver ca. 80 kcal.


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar