Nu hvor jeg endnu engang forsøger at gøre noget alvorligt ved det, ja så taster jeg mad i et program, der regner kalorieindhold og fordeling ud - det er nu meget sundt at gøre ind imellem, for jeg må jo erkende, at jeg gladeligt "glemmer", hvad der får tallene til at drøne derop ad.
Lige nu har jeg mest fokus på det varme måltid - jeg vejer min mad, når vi er herhjemme og jeg taster den som sagt ind.
Igår fik vi svinemørbrad, den blev brunet på panden, så kom der grøntsagsbouillon ved og den simrede i ca. 15 min. Bouillonen blev jævnet med lidt maizena og blev til en god sauce, vi fik kogte kartofler, grønne bønner vendt på panden i ganske lidt olie sammen med tomater og rødløg skåret i både.
Det giver et godt mættende måltid for få kalorier og en pæn fordeling af næringstofferne.
Der er ikke noget billed at vise, men så får I da bare et af nogle forårsblomster
Det er fra vores tur til Keugenhof i Holland i april 2011
sådan en tur kunne jeg godt bruge igen,
men det bliver ikke i år.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar