Søg i denne blog

søndag den 16. februar 2014

En ny kjole til dukken minder om, hvad der er rigtig sjovt

Så lille en ting, men så herlig en ting at lave og det er så mange år siden, jeg bare lige har gjort det :)Nana synes lige at dukken manglede en kjole igår, og for engang skyld så havde jeg lige tiden og lysten.
Det skulle godt nok gå rimelig stærkt, for jeg havde en aftale med gemalen - så det blev ikke den store kreation.

Hen i kassen med stofrester, fandt noget stof fra jeg syede julekjoler til Laura og Nana for et par år siden.
Fat i målebåndet og  et styk kridt og så var der lynhurtig tegnet og klippet et stykke med halshul og ærmegab.
Et stykke elastik i dukkens livvidde blev syet i og gav facon på kjolen -
halshullet var så stort, at kjolen kunne trækkes over hovedet, så det blev lige syet med en meget tæt zigag hele vejen rundt og så kom der et smalt elastik på bagsiden, så var der en fin lille "flæsekant" -
så blev den tætte zigzag også brugt rundt i ærmekanterne og den blev syet med  overlock fornede og vupti var der en ny kjole til dukken.

Ganske enkelt, nemt og hurtigt - jeg fatter slet ikke, hvorfor jeg ikke gør noget mere af den slags, for det er nu rigtig sjovt :D

Så er der søndag igen, det stormer og regner - dejligt at kan blive indendøre og hygge.

I formiddag kom jeg til at kigge på mine billeder på min mobil og opdagede, at jeg ikke havde fået alle mine billeder lagt over i Skydrive, som jeg bruger til back up - og da jeg begyndte på det, begyndte jeg også at kigge på dem og rydde ud i dem - så nu kommer gemalen lige og spørger, om jeg er gået i koma - uha da der smuttede lige et par timer øhhh måske 3, og jeg er slet slet ikke færdig med at rydde op i billederne endnu :)
Frokost, det har jeg ikke fået, og appetitten begynder at røre på sig, for der dufter af kage - datteren er ved at bage gulerodskage, så jeg må hellere indtage et eller andet, der kan gå under betegnelsen sundt, så jeg ikke går amok i kage om en times tid :)1 kommentar:

  1. Jeg har heller ikke siddet ved symaskinen i umindelig tider... Det startede (eller sluttede?) vist med, at min ryg gik i strejke, hver gang jeg bare tænkte på at sy, så i stedet for dengang at skaffe et hæve sænkebord, så blev maskinen sat væk... Med hvor HAR du ret! Det der, med bare at gå i gang og kreere, det er en fantastisk følelse, både til dukkebørn og til os selv med noget mere volumen ;-) Håber et lille stykke kage kommer din vej og at det smager lige så godt, som det dufter.
    Knus

    SvarSlet