Søg i denne blog

fredag den 31. januar 2014

Kransekage i store mængderDet er tiden, hvor datteren skal overgå til natarbejde - godt nok er det stadig samme arbejdsplads, men det bliver jo nye kollegaer, hun kommer til at arbejde sammen med, så hun vil tage kage med for at sige pænt farvel til dagholdet.
En anden kollega skal på pension, så det skulle ikke være i dag (månedens sidste dag), så det blev i onsdags. Vi havde en del marcipan, som vi ikke fik brugt i jul,

så de fik kransekage

og det gjorde vi også :)

Det smagte rigtig godt, og det synes kollegaerne også - så datteren kom til at sige JA til at bage kransekage til receptionen, der skal være for den afgående kollega i dag -

Så i aftes var der kransekage
HER


og her

og her

og her

Ja, der var stort set kransekage i hele vores køkken, som jo ikke er af industri-størrelse :)
De skal først pyntes på arbejdspladsen i dag, derfor billeder uden glasur.

Ellers har det været en stille uge her - vi er alle ramt af snot, ikke noget vi er "sygemeldt" af, men tunge i hovederne og trætte - den lille Emil er værst ramt, han har svært ved at sove om natten, og har også måtte have en dag hjemme, han er astma-barn og derfor bliver han formodentlig hårdere ramt. 

Igår blev vores yngste - sønniken - 34 år - det er simpelthen ikke til at forstå, at det er så længe siden, at han kom til verden ved et kejsersnit - hele 4200 gr og 54 cm velskabt dreng kom til verden dengang, og den dreng er blevet til en stor og velskabt mand :)


Og vi kom til fødselsdag i går - vi har meget sne og der har været en del fygning de sidste dage, så lige for tiden tager vi først stilling til, om vi skal ud at køre, når vi er sikre på, at vi også kan komme hjem igen. 


4 kommentarer:

 1. Hooooooooooooooooooooooooooooold nu op, for et kransekage-bage-orgie I har haft jer! Hvor ER I altså nogle fantastisk hjælpsomme mennesker!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Her var det datteren, der var hjælpsom, vi andre kiggede bare på og så fik vi lige en smagsprøve med i købet ;)

   Slet
 2. Sikke en portion, og den færdigpyntede er så fin at den sagtens kunne ligge hos bageren.
  Tillykke med den store søn, der er blevet endnu større. Vores søn var også stor, men dog 'kun' 4000 g og 54 cm, men jeg er (var) lille og spinkel, så alle mente det var umuligt, at jeg lille menneske kan have født ham på normal vis, men det gjorde jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også lille og dengang forholdsvis spinkel - Jeg fik kejsersnit fordi jeg havde en fosterforgiftning, så han skulle bare ud, og han vil ikke komme, da de forsøgte at sætte fødslen igang, så der måtte gøres noget - den førstfødte vejede 3850 og målte 54 cm - hov hov jeg fik da sønnike skrevet for kort, han var 55 cm - hende fødte jeg "normalt" - hun blev sat igang, da jeg var gået 3 uger over tid, de sagde, det var en hård fødsel, for der var ingen fostervand og moderkagen var forstenet, så hun havde ingen næring fået den sidste tid, jeg havde gået med hende - den slags får vist ikke lov at ske nu om dage og det er da godt. Jeg har jo ikke prøvet andet end den fødsel, men jeg havde ikke oplevelsen af, at den var hård :)

   Slet