Søg i denne blog

lørdag den 21. december 2013

Så går slutspurten ind

Åh ja - det går stærkt i disse dage - det er svært at finde tid til det hele - det med at få taget et billede i ny og næ, det kniber gevaldigt og det kniber også lidt med at få tid til at blogge.

Ja, jeg er en hjemmegående kvinde - men tid det har jeg bestemt ikke for meget af.

Igår ja da var dankortet godt nok på overarbejde - der blev købt de sidste julegaver og det mad, som kunne købes inden d. 23..
Det var en travl dag, men også tid til lidt hygge med datteren og min mor.

Nu er der lavet tjek-af-seddel og vi går igang med at vifte af - så skulle det gerne lykkes at få det hele til at gå op i en højere enhed inden der bliver spisetid juleaften.

Børnebørnene har fået juleferie fra dagpleje og børnehave - det er blevet fejret med pandekager til morgenmad - ja deres mor er fyldt med energi om morgenen - og nu sidder de i blød i deres badekar.

Om lidt skal ænderne tages op af fryseren, og så er det ellers oprydning, pyntning og madlavning, nå ja der er også lige et par bukser der skal lægges ned og sønnen har endnu engang lavet hul i en lomme på et par bukser, så de skal også lige have en zig zag og for pokker da, jeg havde glemt en dragt af Emil's, der er gået op i en søm - den må også laves inden julen.

Ja - det er opløbet til julen der er i fuld gang :)

Nu har jeg ikke tid at sidde her længere, jeg vil igang med noget oprydning, jeg skal have lavet plads på spisebordet,så jeg kan få mit billede, som jeg fik i fødselsdagsgave sat i ramme og hængt op, og så skal der være  plads til symaskinen, så jeg kan få klaret de små reparationer, inden jeg skal lave ribsgele - jeg har lige hevet en bøtte ribssaft op af fryseren og jeg sendte Minna en kærlig tanke, hun har nemlig plukket og kogt det til mig, da der var kaos i vores lille hjem og ingen tid til selv at gøre det.

Der var lige noget, der faldt mig i øjnene, da jeg åbnede min blog-side i dag 33.333 visninger har der været på bloggen :)

2 kommentarer:

  1. Rigtig glædelig jul til dig og din familie fra Gerda

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak og glædlig bag-jul og godt nytår til dig Gerda :)

      Slet