Så læste jeg hos Bjørnemor, at hun frøs bærene og tænkte, at det må prøves - for skulle jeg vente til frosten sætter ind, så vil bærene da være grimme eller faldt af!
Der ligger nu 2 kg i fryseren
Der er lagt klaser til tørring
og der er stadig lidt tilbage til fuglene :)
Det er første gang, jeg skal prøve at lave rønnebærgele - så det bliver spændende :)
En stille og rolig søndag har vi haft,
dog måtte vi lige ud og have fat i noget aftensmad.
Frida (vores schæfer) opdagede lige,
at der var fri adgang til køkkenet,
hvor der stod en svinemørbrad til optøning.
Hun fik rå mørbrad og skæld ud
og vi fik rugbrødder til aftensmad.
Ja, sådan kan det altså gå -
men heldigvis rakte hun ikke skålen ned :)
Jeg har i mange, mange år truet med at høste rønnebær, men har det endnu tilgode. Måske er det fordi vi ikke selv har sådan et træ, men vi har heller ikke hyben, brombær, hyldebær og meget andet, som jeg nok skal få i hus de allerfleste år.
SvarSletMørbrad som hovedret og til dessert skældud. Den menu kan jeg også sætte til livs. Dog vil jeg ikke have mørbraden rå ;-)