Søg i denne blog

mandag den 5. august 2013

Dejligt med en søn, der kan tage fat i både skovl og computer

Så er der atter mandag og jeg tror, at rigtig mange mennesker er startet på arbejde efter ferie i dag - jeg kender i alle tilfælde en del, der skulle tidligt op i dag :)

Igår havde vi besøg af sønnike, svigerdatteren og Laura og så min mor.

Sønnike skulle hjælpe gemalen med at grave en rende - vi skal have lagt fliser, men der skal lige laves nye kloakrør inden, så gemalen ikke risikere at skal have fliserne taget op igen i løbet af kort tid.

Hjælpe og hjælpe - det er gemalen, der kigger på,
mens sønnike med gummistøvler på knokler nede i hullet :)

Alt mens de knoklede blev der hygget i "hønsehuset"


 Oldemor strikkede mens Laura kiggede film på sin tablet


Jeg havde bagt citronmåne og lavet lagkage til eftermiddagskaffen og til aften fik vi svinekam med sprød svær, agurkesalat og en blandet salat, og de fik lov at smage mit ribsgele, som min mor roste meget for både smag og farve - (kan I se glorien danse) og selvfølgelig nyopgravede kartofler fra haven og brun sovs - og så sluttede vi med budding og hindbærsovs.

I dag er tiden indtil nu brugt ved computeren - nogen vil måske huske, at jeg sidste år købte en ny computer - jeg har ikke brugt den, for jeg kunne ikke få min mail til at virke.
Igår hjalp sønnike så med at overføre fra den gamle til den nye, i håbet om at mailen så vil virke. 
Jo jo den kunne godt modtage, men den kunne altså ikke sende - men efter noget baksen frem og tilbage med ny og gammel computer ved siden af hinanden, JA SÅ FIK JEG DEN TIL DET - så nu skriver jeg på min "nye" computer :)
Så nu kan gemalen også langt om længe få sig en "ny" computer, han overtager nemlig min brugte :)

Jeg kan lige slutte af med et billede af vores clematis
Den er købt i Lidl for ganske få kroner
 for nogle måneder siden
og nu blomster den rigtig flot
og dækker et grimt jernrør.


4 kommentarer:

 1. Det lyder alt sammen velkendt :-) Da vi for et par år siden, skulle have lagt kloakrør ned i et langt stykke hen ad vejen, da havde vi 3 sønner til at grave. Og den ene forsvandt næsten i hullet.
  Da jeg ved nytårstid fik ny computer, kunne jeg efterfølgende ikke få udbakken til at virke på min mail. Nu har den ene søn lige været her, og ordnede det i et snuptag. Og min husbond har nu overtaget den gamle computer!
  Hurra for vores sønner, og til lykke med din nye computer.
  Svinekam med sprød svær lyder i øvrigt helt vidunderligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da ganske sjovt, at vi har lignende situationer.
   Måske det er generelt, at der er problemer med at få udbakke/send til at virke på en ny computer :)

   Slet
 2. Indtil videre klarer vi selv både gravearbejde og computerne, men der er andre ting, hvor der bliver ringet for at få hjælp.
  Godt din mor syntes om geléen.
  Flot farve på din clematis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gemalen plejer også selv at klare tingene, men der stod en stor busk, som de skulle grave rodnettet op på - og det var skisme hårdt, så han var glad for at få hjælp :)

   Slet