Søg i denne blog

tirsdag den 2. juli 2013

Morgenmad i Italien, frokost i Østrig, aftensmad i Tyskland......

Ja, så må man vist sige, at man har været udenlands :)

Ja, vi har holdt sommerferie -
3 overnatninger i Østrig 


7 overnatninger ved Gardasøen 


og en overnatning i Tyskland både ud og hjem - så det har været en pæn lang ferie for os.

Den har været god, vi har været heldige med vejret, nydt det. Jeg tog afsted med en ikke helt overstået lungebetændelse og gemalen med en ordentlig omgang snot - men det blev heldigvis bedre i løbet af den første uges tid.

Herhjemme blev hund, kat og hus passet af svogeren den første uges tid, af datteren og hendes familie den næste uges tid, og så måtte sønnike lige træde til, da vi tog afsted og den sidste dag. Frida, vores schæferhund, har aldrig været ude at blive passet, så der flytter altid nogen ind til den, når vi tager hjemmefra - det er nu også rart, så kommer man hjem til et rosenbed og en køkkenhave, der er gjort rent - drivhus, "orangeri", og potter er passet og græsset er slået :)

Nu skal vi have vasketøjet overstået og finde hverdagen igen, og så bliver der tid til et indlæg med lidt billed-spam fra vores ferie :)


3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem. Glæder mig til at se lidt mere :)

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem. Det må have været dejligt at komme ned i varmen og bliver rask :-)

  Lene

  SvarSlet
 3. Det lyder som en kanon ferie,,, og dejligt haven ikke er groet til da i kom hjem ,,, Vi fik også passet Maggie her hjemme i huset da vi var på Kreta,, men græsset fik lov til at gro ...så i er heldige eller også har i oddraget jeres børn bedre end os ,,,,smiler

  SvarSlet