Søg i denne blog

mandag den 8. april 2013

UPS man skal altså læse, hvad der står skrevet også med STORT og rødt


Igår fik jeg lige kogt noget jordbærmarmelade - det var jo dejligt, så der skulle lidt på brødet her til morgen - men ak og ve, det var altså noget tyndt noget!
(Pinligt - jeg har givet min søster noget af det)

Jeg bruger syltesukker, det er så dejlig nemt - og jeg havde købt noget i Tyskland, det var betydelig billigere end det danske - troede jeg!

2 forskellige mærker havde jeg købt, og har brugt den ene slags, som er et discount-mærke og det var ganske udmærket, marmeladen blev stiv.

Heldigvis var posen fra igår, som altså var et andet mærke, ikke røget ud i skraldespanden endnu, så vi måtte lige til at kigge på den, og det skulle jeg så have gjort inde brug :(

På posen står der med store røde tal 1:1 - altså 2 kg sukker til 2 kg bær - ergo er det slet ikke så billigt og det duer altså ikke kun at bruge det halve - ØV bøv, det får man så for ikke at se sig ordentlig for.

Jeg plejer altid at bruge 1 kg sukker til 2 kg bær.

Gemalen fik fundet discount-posen og der stod også ganske tydeligt 1:2, altså det er billigt og det virker.

Ja, så blev vi altså så kloge :)


3 kommentarer:

 1. ups,,,, ja sådan kan det gå ....

  SvarSlet
 2. Man siger af skade bliver men klog, men aldrig rig.
  En god aften til dig

  SvarSlet
 3. Det kender jeg godt, altså at man skal huske at læse FØRST. Jeg har aldrig købt stivelse i Tyskland, men forskellige mærker herhjemme, når jeg ikke kan få det jeg plejer, og det skal behandels vidt forskelligt.

  Indlægget om forfald og hvordan man skal leve sit liv er jeg helt enig i. Folk må selv leve deres liv som de ønsker, og jeg levermit som jeg ønsker det skal leves.

  SvarSlet