Søg i denne blog

mandag den 18. marts 2013

Gymnastikopvisning og Giv tid ....

giv tid, den nynner glad og ryster de små vinger
giv tid og hver en kvist får blad
giv tid og hver en blomst udspringer


Vi må vist skrive os den lille fugls ord bag øret i år :)
Jeg synes nok lige at vejrguderne er ved at sætte min tålmodighed på prøve - godt nok ved jeg, at der før har været sne og kulde i marts, men jeg synes bare den her vinter har været rigtig lang, og vi har haft meget sne, så nu kan det godt se at blive forår.
Måske min tålmodighed ikke er så stor, fordi jeg de sidste år er blevet mere interesseret i haven, og altid synes, det er sjovest, lige når vi begynder at komme ud og rode i jorden og se løgplanterne skyde op.
Hvis sneen ellers kan forføje sig igen, ja så kan jeg se små grønne toppe af påskeliljer og tulipaner og det synes jeg er en fornøjelse, for så kommer fornemmelsen af forår, den er nemlig svær at finde, når det stormer, så det knirker i alle sprækkerne af vores gamle hus og sneen fyger hen over markerne - godt der ikke er kommet mere sne end som så, for så havde vi da været lukket inde nu :(

Igår var vi til gymnastikopvisning med Laura, men vi fik slet ikke set, hvor dygtig hun er blevet, for Laura's  gymnastikopvisning foregik sådan her
Hun kom lige med ind i indgangs marchen, men midt under formandens velkomst blev hun bare dårlig og var ved at kaste op, hendes mor var lynhurtig og fik heldigvis hevet hende med ud på toilettet inden det gik helt galt.
Hun var helt hvid i hovedet og frøs, men vil ikke så gerne hjem, så hun blev pakket ind i jakker og et stort tørklæde og lå så på gulvet og kiggede på de andre.

Hun havde ellers været frisk siden fredag aften, men helt ovre var det altså ikke.
Da der var gået noget tid, blev hun bedre
og det endte også med, at hun kom op og stå igen og gik lidt rundt med veninderne, og vi fik set alle de dygtige gymnaster - der kom et opvisninghold, hold da nu op, de er dygtige de unge mennesker.
Da der var kagebord og kaffe, da gik gassen af Laura igen og hun måtte hjem.

Så i dag er gemalen igen morgen-passer, og så tager Laura's Bedste over i dag.

Jeg skal sy et par veste ind og lægge to par bukser op - svigerdatteren har fået nyt arbejdstøj og det har ikke verdens bedste pasform til hende - det er sørme mange år siden, jeg har gjort i sådanne indsnit, men mon ikke det sidder på rygraden :)


1 kommentar:

  1. å nej stakkels lille pige, hvor var det synd for hende ,,, rigtig god bedring,,,,,,
    smiler
    jo jeg er også sikker på det sidder på "rygraden "

    SvarSlet