Søg i denne blog

onsdag den 20. februar 2013

Mon foråret er på vej


Ja man har vel lov at drømme, når man sidder her og er træt af, at virusen ikke snart kan få sluppet taget i ens kadaver - ja ja, jeg er da i bedring, men altså ikke på toppen endnu, så der sker ikke så meget her, andet end at pleje mig selv.
Det giver så til gengæld tid til at kigge ud af vinduet og tænke, at nu har den vinter godt nok varet længe, at det ser noget gråt og trist ud, når sneen er forsvundet og så er det, at jeg falder i staver og drømmer om forår.
Så var det lige, at jeg skulle finde et billede og faldt over dem fra vores tur til Keugenhof i Holland - når jeg ser alle disse skønne blomster, så bliver jeg så glad og tænker, at det heldigvis ikke kan vare længe nu, før end foråret melder sin ankomst - ifølge kalenderen bør det være næste fredag  - meeen det kommer nu nok ikke sådan lige fra den ene dag til den anden  - men drømme om det, det kan vi :)


3 kommentarer:

 1. Jeg tro desværre ikke foråret er på vej endnu, her sner det og det er hundekoldt, men jeg er også ved længes efter foråret. Vi har også været i Holland et forår, for at se de skønne løgblomster. Jeg vil ønske dig god bedring og håbe du snart må blive rask.

  SvarSlet
 2. jeg tror desværre , vi skal vente. en postgang mere før foråret kommer,,,, rigtig god bedring ❤

  SvarSlet
 3. Det er da træls at det varer så længe med at komme ovenpå !!
  Jeg tror nu heller ikke at foråret er lige om hjørnet. Men en´ ting er helt sikker: foråret kommer på et eller andet tidspunkt.
  KH hanne

  SvarSlet