Søg i denne blog

lørdag den 26. januar 2013

Åh ja, jeg kan nemt blive fristet....

I går trængte jeg lige til at komme hjemmefra  - jeg havde faktisk ikke været udenfor matriklen siden mandag, for det har jo sine fordele at være hjemmegående, så som at man ikke behøver køre ud i dårligt vejr:)
Jeg besluttede mig for at køre en tur i Bilka, for jeg skulle alligevel handle ind til i dag, hvor vi skal have et par venner til aftensmad. Ikke fordi jeg synes, der er den store besparelse ved at køre i Bilka, mest for lige at komme ud og se noget andet.
Når nu jeg alligevel kom forbi Stof &Stil, ja så kunne jeg da lige kigge, om de havde noget orange bomuldsgarn - men uha det er farligt at komme derind, der kan jeg godt  nok fristes over måde
De havde orange garn, men når nu man kan spare lidt ved at købe 10 nøgler, så gjorde jeg da det - og så var det jo lige, at jeg fik mig bevæget op mellem stofhylderne og så noget turkis babyfløjl - åhh ja, det kunne lige passe til vesten, jeg er igang med til Emil, men jeg kunne nu godt have tænkt mig den blå farve, der er i vesten, det havde de ikke i babyfløjl, men det havde de i velour - ja, begge dele måtte det da med hjem :)

Så nu er det bare med at få gang i både strikkepinde og symaskine :)

Det bliver nu ikke lige i dag - der skal der gang i køkkenet - butternutsquash suppe, citronmarineret kyllingebryst med ovnbagte rodfrugter og svesketrifli skal vi ha'.
Jeg springer bagningen over, jeg har købt et ciabatta brød til suppen og småkager til kaffen, for der skal også lige være tid til at komme rundt med den støvklud, som jeg har truet med i en hel uge nu, så det ER nødvendigt i dag.

Igår forsøgte gemalen og jeg at tage et billede af 3 rådyr, der kom forbi på marken - vi vil lige vise svigersønnen, at der altså kommer dyr forbi. Han har nogle fodertønder til at stå nede på vores mark, men han har ikke været dernede længe, så der var nok ikke mad til dyrene.
De kunne overhovedet ikke ses på kameraets skærm, men da jeg lagde dem ind på computeren, kunne de ses - det er de to mørke prikke ude på marken :)
I sådan et øjeblik kunne jeg godt ønske mig et betydelig bedre kamera, for det er et smukt syn.

6 kommentarer:

 1. Jeg kan sagtens få øje på rådyrene :o)
  og var det CW Fields der sagde 'jeg kan modstå alt, undtagen fristelser' ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mona - jeg tror, at CW Fields ord skal være mit valsprog :)

   Slet
 2. Jeps jeg kan godt se dyrene,,,, kan du ikke zoome ind med cameraet ?..
  Du fik fat i det orange garn , nu er det så bare at komme i gang ,,, rigtig god aften til dig og vennerne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har aldrig været særlig god til at tage billeder og har derfor heller ikke haft interesse i kamera - men til min 50-års fødselsdag, hvor første barnebarn lige havde set dagens lys, da gav mine børn mig et nyt, det er sådan et lille et, der nemt kan være i en lomme - det kan zoome, og det havde jeg gjort på rådyrene, så jeg kunne nok ønske mig et nyt, der var bedre til det :)

   Slet
 3. Det lyder som om du rigtig går og hygger dig med at være hjemmegående...tag tingene som du gider. Heldige dig :-)

  Kram Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, du kan tro, jeg føler mig priviligeret og jeg nyder det - men det kan nu godt være, at jeg skal til at være lidt mere konsekvent i mine handlinger, hvis jeg vil have gjort alt det, jeg går og drømmer om :)

   Slet