Søg i denne blog

lørdag den 22. december 2012

Jule-travlhed eller hva' vi nu skal kalde det


Jeg havde for store forventninger til mig selv  i december i år og synes, at jeg havde så god tid, at jeg har drysset den væk eller rettere lavet alt muligt andet end det, jeg havde tænkt mig.

Det er der kun en, der kan gøre noget ved, og det er mig :-)

Forleden dukkede stress-dæmonen lige op - mit hoved synes, jeg havde gang i alt for meget, så jeg løb lidt forvildet rundt om mig selv og fik så ikke lavet en dyt i et par dage - men jeg har trods alt lært noget, så skeen i den anden hånd, en beslutning om, at jeg når det, jeg når - der er ikke andre end mig selv, der har forventningerne om mere.

Så nu er der lavet en plan, hvor der også er tid til hvil/hygge ind imellem og der streges ud på den prioriterede liste efterhånden som der sker noget :-)

Nu venter vi spændt på, hvordan vejret kommer til at arte sig i morgen - om børn, svigerbørn og børnebørn kan komme gennem snedyngerne og indtage den tilberedte  mad, eller om fryseren skal fodres med den :-)3 kommentarer:

 1. håber ikke. vejret forhindrer dine. gæster i at kommer frem ,,,rigtig glædelig jul

  SvarSlet
 2. Først et meget forsinket tillykke med fødselsdagen.
  Eftertanke er vist meget godt af og til, selvom man påskønner livet i al almindelighed.
  Jeg håber familien når frem i snemændene, eller endnu bedre, at det ikke bliver så voldsomt, som de lover. Vi håber nemlig også Camilla kan komme til Lolland i morgen, så får vi den perfekte jul :-)
  God jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 3. Hej Randi
  Godt med en plan - det giver overblik.
  Rigtig god jul til dig.
  hilsen Mona

  SvarSlet