Søg i denne blog

onsdag den 29. august 2012

Så er jeg hjemme igen

Det har har været en del af vores udsigt fra mandag til lørdag i sidste uge - vi har været i Østrig, nærmere betegnet i Bad Hofgastain og der var sommer, hver dag over 30 gr. - så der belv ofte søgt efter skyggefulde steder

Det var ikke svært i denne dejlige by, som havde masser af grønne områder og der var bænke over alt :-)

Det har været en dejlig uge, selv om sengene bestemt ikke var de bedste for min ryg og der altså var meget meget varmt i Østrig om natten :-)

I området, hvor vi boede, var der vist gået mode i den her slags dukker og de var altså også rigtig sjove mange af dem :-)

Den dag vi skulle køre hjem, var der "høstfest" i byen og hotellet havde pyntet op i indgangen
Det så rigtig flot ud - en sjov fornemmelse med den kombination af høst, efterårets komme og så solskin, 30 gr. og høj blå himmel - men det er nu som om, at det har givet mig mere mod på at se efteråret i øjnene :-)

For øjeblikket er her lidt travlt, for jeg skal lige have hæklet en hagesmæk og en suttesnor til på søndag og jeg mangler stadig at få hæftet ender på en del vimpler - jeg skal dække bordene til barnedåb på søndag, det kan jeg nemlig godt li' at gøre :-)

Så lige som der kommer tid, så kommer der nye indlæg om vores ferie :-)

3 kommentarer:

 1. Velkommen hjem fra ferie. Der ser dejligt ud. Når det bliver så varmt, ønsker man, at aircondition var lidt mere udbredt. Min Gemal er lige kommet hjem efter en endnu varmere tur til Ungarn (35-38 grader). Heldigvis havde han booket et hotel med netop aircondition. Og det var virkelig et held, for han havde slet ikke tænkt over det forinden ...

  God fornøjelse med barnedåb, borddækning suttesnor og hagesmæk :-)

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem.
  Der er bare så smukt i Østrig
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 3. velkommen hjem.Sikke en skøn tur i har været på

  SvarSlet